JÚNIORS: REUS 2-IHC 5. AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER 7a TEMPORADA CONSECUTIVA

 

Extraordinari partit dels júniors de l’IHC a Reus, un grandíssim equip, amb 4 jugadors fixes al primer equip. Amb un empat tots  dos equips es classificàven pel Campionat de Catalunya, però els arlequinats en una magnífica segona part han acabat emportant-se el triomf inla setena classificació consecutiva per la fase final. I amb moltes probabilitats de fer-ho com a primera de grup, amb el que això suposa tenint com a rivals equips com el Fc Barcelona o el mateix Reus.

La realitat és que els “xinesos” han començat fortíssims. Els apretàven les sortides de pilota, creaven ocasions però no les acabàven.  El Reus ha tingut un penalt, però l’Isaac ha tornat a demostrar com n’és és de bó… L’ha aturat, el jugador del Reus ha agafat el rebot i el Tito amb l’stick li ha près la cartera. Increíble!!!
Just 3 minuts després, l’IHC ha aprofitat un penalt per marcar el 0-1 (David Carles). A partir d’aquí el partit ha estat arlequinat. Els del Baix Camp han empatat amb una bona jugada i així s’ha acabat la mitja part.
A la segona l’IHC ha respòs amb la directa. L’Aleix, que sempre fa els seus “ganxos”, s’ha avançat i ha xutat i el porter no s’ho esperava. Per tant l’Igualada fa pujar l’1-2 però 2 minuts després, linfan una falta a Carles en zona d’atac, l’àrbitre no la xiula i al contraatac 3×4 el Reus marca el 2-2.
Els igualadins no s’ho mereixíen i han seguit lluitant. Pep Vilaseca després d’un bloqueig ha fet el 2-3 amb un xut ajustat al 2n pal, després Carles ha marcat el 2-4 amb un contraatac de llibre, on el Martí Dalmases (juvenil) ha tingut un paper molt destacat. A falta de 3 minuts, amb la seva pressió, l’IHC ha muntat un altre contraatac i han ressolt el partit amb el 3er gol del David, un altre cop a passe del Martí.
En Manel del Valle, (porter juvenil) ha portat les pastes per haver debutat fa uns dies contra el Mataró, i els igualadins ho han celebrat al vestidor, tots contentíssims. L’últim any de júnior i cap a Campionats
Reus 2(1/1)  Pol Pàmes, Marçal, Rubio, Quim, Enol Mier i Adrià Català

IHC 5 (1/4) Isaac Làrios (p), Aleix Vera (1) Pep Vilaseca (1) Eric Vives i David Carles (3) cinc inicial. Edgar Peralta, Martí Dalmases i Manel del Valle (p)

gols: 0-1 David Carles, 1-2 Aleix Vera, 2-3 Pep Vilaseca, 2-4 David Carles i 2-5 David Carles

SORTEIG PER VALDAGNO

Aquest dilluns es farà a les oficines del club el sorteig del viatge per acompanyarvl’equip a Valdagno. Hi entraran tots aquells que han col.laborat amb el micromecenatge per ajudar a aquesrs desplačaments. Tothom qui vukgui podrà assistir al sorteig.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *