NÚMERO 428

regal sorteig Foto A. Centelles

L’IHC ja te “reforç” pel desplaçament a Valdagno. És aquest número 428 i correspon a José Pérez Claramunt. Ell és el guanyador del sorteig que s’ha fet aquest dilluns a les oficines del club entre tots els que han participat en la campanya de micromecenatge que ha permés al club de poder fer els desplaçaments de la Copa i de la Champions. Ell acompanyarà l’equip al desplaçament a Valdagno en el partit de tornada de quarts de final de la Copa d’Europa, amb un lloc a la F4 en joc.

7 ANYS ENTRE ELS MILLORS

Mentrestant el club ha rebut també un regal aquest cap de setmana. A banda de les importantíssimes victòries dels dos equips sèniors a l’Ok Lliga, el més destacat ha estat la fita impressionant aconseguida pels júniors a Reus. Obtenir el passaport per la fase final del campionat de Catalunya per setena temporada consecutiva només està a l’abast dels clubs més grans del país.

Aquesta ratxa ininterrompuda arrenca l’any 2007 a Vilaseca. Allà hi van jugar Albert Povedano i Oriol Martínez com a porters i jugadors de pista com Ton Baliu, Marc Povedano, Marc Muntané, Joan Raja, Jordi Casanovas, Joan Massoni i Jordi Truyols. Una de les satisfaccions més grans del planter arlequinats és comprobar ara que 3 d’aquells nois (Ton, Pove i A.Povedano) són ara integrants del primer equip, i un quart (en Marc Muntané)  alterna el primer amb l’IHC B.  

Després van venir Olot 2008, Sant Cugat 2009, Mollerussa 2010, Amposta 2011 (el primer per l’actual generació de júniors), Olot 2012 i Voltregà 2013. 7 campionats de Catalunya sempre amb l’IHC entre els 8 millors del país. Un motiu d’orgull extraordinari com explica David Carles al seu perfil de facebook:  “A falta de 3 jornades ja estem classificats. Espero que algun dia comencem a valorar el que estem fent. Líders del grup, guanyant equips de ressò com el FC Barcelona o el Reus Deportiu; l’equip que més punts porta de les dues lligues de preferent i el menys golejat amb 34 gols. Tota aquesta feina no podria ser possible sense l’aportació dels jugadors del Nacional (Moi, Marc, Nil i Jaume), dels Juvenils que vénen a ajudar ni tampoc de la gent que està cada dia als entrenaments, partits, ajudant i animant. Ara a disfrutar de tot això, d’aquí 1 mes cap a Voltregà a donar-ho tot, últims Campionats i últim any de Júnior, no vull marxar d’allà arrepentint-me d’alguna cosa. Estic segur que serà increíble nois. Orgullós d’aquest equip i d’aquest escut”.

D’aquí a un mes arribarà l’oportunitat d’acabar d’arrodonir aquesta gesta que honora tot el treball de tanta gent que mima el planter de l’IHC i en gran mesura li dona raó de ser al mateix club.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *