BALIU S’ESTRENA CONTRA BRASIL

BALIU SELECFoto FEP

L’IHC ha fet l’últim entrenament abans de Setmana Santa. Els arlequinats, sense Ton Baliu que ja és a Montreux amb la selecció estatal, han jugat un partit contra el Nacional Catalana. Han estat 3 parts de 20 minuts que han anat molt bé per afrontar la pausa que ara s’obre a la competició. Els de Francesc Monclús tenen festa fins dimecres que vé quan faran el primer dels 3 entrenaments per preparar la visita del Vilanova a les Comes.

Mentrestant Ton Baliu debuta avui amb la selecció a Montreux. Els de Feriche jugaran contra Brasil amb només un entrenament a les cames. Serà l’estrena del capità arlequinat en una selecció absoluta després del subcampionat d’Europa que va obtenir amb la selecció júnior. A Igualada el Torneig se seguirà amb tota l’atenció (i els millors desitjos) mentre la satisfacció del magnífic resultat a Calafell va pujant cada dia que passa.

F.MONCLÚS: TENIM UN DEUTE AMB L’AFICIÓ: ACONSEGUIR LA PRIMERA VICTÒRIA DE L’ANY A LES COMES

P- Bon partit, gran defensa, porter descomunal… tot per a 3 punts essencials.

F.MONCLÚS- Va ser un partit molt dur on varem començar amb un gol de mala sort en contra. Però a partir d’aquell moment vàrem fer un gran treball defensiu amb un gran Elagi que va saber compensar molt bé el gol encaixat. Teníem clar que controlar l’atac del Calafell ens donaria moltes opcions de tenir contres. La clau: treballar tots a
una per aconseguir tres punts mes molt importants.

P- A la fi va tornar l’encert a pilota aturada i la força del Ton a la contra per certificar la victòria.

F.MONCLÚS- Portàvem una dinàmica negativa en pilota aturada. Aquest cop, tot i fallar un penal i una directa en David va aconseguir materialitzar la directa que en definitiva ens va donar la victoria. També el potencial defensiu ens va donar contres i poder aprofitar-ne una ens va donar la igualada en el marcador a la primera part.

P- Més a prop de l’objectiu.

F.MONCLÚS- Està clar que amb 31 punts quan encara en falten 27 per jugar és per estar tranquils pel que fa al primer objectiu. I això ens dona força per intentar seguir lluitant en les posicions mitjes-altes de la classificació. Ara el pròxim objectiu és aconseguir la primera victòria de l’any en lliga a les Comes. És un deute amb la afició

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *