LA SELECCIÓ DE BALIU ARRENCA GOLEJANT

“Bé, ha anat bé. Al principi costa adaptar-se pels nervis i tot… però després ja està!. “ Aquestes són les sensacions de Ton Baliu, just acabat el partit de debut a Montreux. la selecció estatal s’ha imposat al Brasil per 7 a 1 tot i que la mitja part el marcador era un ajustat empat a 1.

Baliu ha començat el partit a la banqueta i ha estat el segon canvi de Carles Feriche que ha fet jugar tots els jugadors de pista. Els golejadors de l’estatal han estat l’ex-IHC Torner (2), Crhistian Rodriguez (2), Perez, Selva i Barroso. Aquest dijous la selecció s’enfronta a l’equip anfitrió, el Montreux, a les 7 de la tarda (que ha perdut en la primera jornada del campionat contra Portugal, també per 7 a 1).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *