TON BALIU JA ÉS A SEMIFINALS

El crit de “Ton, selecció!” que es mereix la grandíssima temporada del capità de l’Igualada HC arribarà, de moment, a semifinals. La selecció estatal s’hi ha classificat després d’imposar-se per 2 a 4 a l’equip anfitrió, el conjunt suís del Montreux.Si. Hem patit una mica. 2 a 2 tot el partit fins al final. Però bé. Ja ho sabíem. Que els partits, tots, són complicats. I demà contra Portugal molt més encara.”

I és que, en efecte, els de Feriche s’enfrontaran aquest divendres a Portugal (a 2/4 de 9 del vespre) amb el primer lloc del grup en joc. De moment, però, la selecció s’ha assegurat ja un dels 4 tickets de semifinalista en un partit molt trabat contra el Montreux. Els suïssos s’han avançat 0 a 1 i han equilibrat abans del descans l’1 a 2 que havia aconseguit la selecció (gols de Selva i Perez). La segona part ha estat dura (hi ha hagut 3 targetes blaves i 1 de vermella) i no s’ha decantat pels de l’OkLLiga fins als últims 5 minuts amb gols de Barroso i el mateix Selva). Ton Baliu ha tornat a sortir des de la banqueta, en aquest cas com a tercer canvi.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *