TON 1er. DECISIU CONTRA PORTUGAL

El “rei de les Comes” Ton Baliu, Ton 1er,  accedeix a les semifinals de la Copa de les Nacions de Montreux com a primer de grup després que la selecció s’hagi imposat per 5 a 4 a Portugal en un partit molt emocionant que els lusitans dominaven per 3 a 0 al minut 10 de la primera meitat. El capità arlequinat ha estat bàsic en la remuntada. Baliu ha entrat per frenar la sagnia defensiva. I ho ha aconseguit. Sota l’atenta mirada del fisio de l’IHC , Martí Compte a la banqueta, el Ton ha donat solidesa al darrera i velocitat i sentit a la sortida de bola. De fet el gol que ha trencat la tendència, el 3 a 1 de Jepi Selva, ha nascut d’una gran assistència de l’igualadí. Baliu s’ha mantingut a pista fins que a falta de 8 minuts l’ha substituit el seleccionador, Carles Feriche. Els gols de la selecció, que a més del 3 a 0 ha hagut de refer-se d’un 4 a 2 quan millor estava jugant,  els han fet Selva (2), Ollé, Crhistian i l’ex-IHC, Enric Torner que feia el 4 a 5 definitiu. Lá selecció s’enfrontarà en una de les 2 semifinals a Alemanya 8a les 8 del vespre). L’altra la jugaran Portugal i Angola.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *