CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR. EL REPTE D’UNA GENERACIÓ

L’equip júnior de l’IHC arrenca aquest divendres (4 de la tarda contra el Shum) la seva participació al campionat de Catalunya que es disputa a Sant Hipòlit de Voltregà. Els arlequinats hi arriben després d’haver acabat primers en la lliga regular per davant d’equips tant potents com el FC Barcelona o el Reus. Els igualadins que han accedit al Campionat més important de l’hoquei base per setena temporada consecutiva tenen davant l’oportunitat de fer justicia a tota una generació. El seu tècnic, Joan Doncel, apunta que la clau serà remar tots en la mateixa direcció.

P- Joan, com arribeu al campionat?

J.DONCEL- Arribem bé!! Ens ha donat confiança quedar primers de grup per creure’ns que podem guanyar el campionat. Tot i així hem de ser humils i remar junts per competir a tope. Les expectatives són anar partit a partit…logicament, però, no renunciem a res.

P- Com veieu els rivals?

J.DONCEL- Aquest any crec que són els campionats més igualats que recordo. No puc fer cap pronòstic ni favorits, tots estem molt igualats.

P- És potser l’última oportunitat d’una generació que ha fet una gran temporada.

J.DONCELHem fet una gran una gran temporada sobretot la segona lligueta però ara toca demostrar-ho a campionats. Però passi el que passi estic molt orgullos dels nanos sobretot pel treball del dia a dia! sempre entrenen a tope i aixo es d’agrair.

EN MANS D’EN MAURI

Mentrestant el primer equip de l’IHC no ha pogut entrenar aquest dijous. La culpa ha estat de la pluja. Per ser més exactes de les goteres que han aparegut a les Comes un cop ha començat a caure aigua del cel. Tècnics i jugadors esperen que la situació hagi quedat solucionada aquest divendres per poder preparar el partit contra el Vic, tot i que es podrien reproduir els problemes si diumenge torna a ploure a l’hora del partit.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *