CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR. IHC 5 – SHUM 11. MAL INICI … PERÒ QUEDEN 2 DIES

Perque ningú no diu que un mal inici no es pugui tranformar en un bon final. És inquestionable que els nois de Joan Doncel no han tingut una bona arrencada de campionat i que s’han complicat la possibilitat d’accedir a semifinals. Però encara queden dos partits i els igualadins segueixen depenent d’ell mateixos. Per fer-ho, però,  hauran de millorar l’efectivitat perque sense jugar malament han vist com el Maçanet els superava precisament en això. Senzillament perque han estat més encertats de cara a porta. A la mitja part els igualadins ja anàven per darrera en el marcador amb un ajustat 2 a 4 que a la segona part s’ha ampliat en excés.

Aquest dissabte els “xinesos” tenen doble jornada Al matí a 1/4 d’11 contra el Mataró i a la tarda, a les 4, contra els anfitrions, el Voltregà.

IGUALADA HC 5 (2/3) Isaac Larios, Pep Vilaseca (2), David Carles (1), Aleix Vera (1) i Êric Vives, equip inicial. Edgar Peralta, Martí Dalmases (1), Teti Vives, Arnau Figuerola i Cesc Figuerola.

SHUM 11 (4/7)

ENTRENANT SENSE LA PLUJA

Els jugadors del primer equip de l’IHC no han hagut d’emular el fantàstic Gene Kelly en aquella històrica pel.lícula de “Cantant sota la pluja“. No hi ha hagut aigua i els arlequinats han pogut entrenar-se a la pista de les Comes sense les goteres de parella de ball. 

Monclús i els seus homes han treballat situacions de partit. Després de la sessió de preparació el tècnic igualadí ha confirmat la llista pel partit de diumenge contra el Vic. Nil Garreta completa la convocatòria en la qual no hi són els jugadors de la base que participen en el campionat de Catalunya Júnior que se celebra a Sant Hipòlit de Voltregà.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *