CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR. MATARÓ 4 – IHC 5. VICTÒRIA NECESSÀRIA

Els júniors de l’IHC s’han refet de l’ensopegada de la primera jornada i han derrotat al Mataró per 4 a 5. La victòria era imprescindible per mantenir opcions de classificar-sep per semifinals. Els igualadins s’ho jugaran tot aquesta tarda a les 4 contra el Voltregà. Si derroten als anfitrions passaran a semis.

El partit contra els maresmencs ha estat molt ajustat tot i que els arlequinats ja dominaven a la mitja part per 2 a 3. A la fi l’equip ha sabut mantenir el mínim aventatge i ha fet possible que el somni continui.

MATARÓ 4 (2/2)

IGUALADAHC 5 (3/2) Isaac Larios, Pep Vilaseca (2), Èric Vives, Aleix Vera (2),  i David Carles (1), equip inicial. Edgar Peralta, Martí Dalmases, Teti Vives, Arnau Figuerola i Cesc Figuerola.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *