CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR. VOLTREGÀ 2 – IHC 4. UNA AUTÈNTICA GESTA

Brutal!!!. Segurament la paraula més escoltada a l’expedició igualadina després de l’extraordinària segona part protagonitzada pels nois de Joan Doncel a Sant Hipòlit. L’IHC. que necessitava la victòria per classificar-se per les semifinals, perdia a la mitja part per 2 a 0, amb un Victorià Oliveres de la Riva ple a rebentar (i ja se sap com apreta sempre el pavelló blanc i blau).

La classificació semblava un impossible. I no. Els igualadins han recuperat la seva pròpia personalitat, han jugat una segona meitat boníssima i han deixat fora als anfitrions davant de tota la seva afició. Els gols del pep, l’Edgar, l’Aleix i el David han capgirat el marcador i han col.locat l’Igualada HC entre els 4 millors equips de Catalunya. Aquest diumenge a partir de 3/4 de 12 els “xinesos” tindran l’oportunitat d’accedir a la final del campionat. Davant es trobaran un dels grans candidats al títol, el FC Barcelona. En l’altra semifinal s’enfrontaran Massanet i Caldes.

VOLTREGÀ 2 (2/0)

IGUALADA HC 4 (0/4) Isaac Larios, Pep Vilaseca (1), Èric Vives, Aleix Vera (1) i David Carles (1), equip inicial. Edgar Peralta (1), Martí Dalmases, Teti Vives, Arnau Figuerola i Cesc Figuerola.

IGUALADA HC – VIC. OSONA ARRIBA A LA VIC PETITA

L’actualitat de l’IHC ve marcada absolutament per aquesta comarca catalana. Els júniors es juguen allà l’accés a la final del campionat de Catalunya i els “oklliga” reben l’equip osonenc més fort en l’actualitat, el CP Vic. Els vigatans faran de fet una visita a la Vic petita, que és com es podria rebatejar Les Comes amb l’arribada aquesta temporada de 3 ex-jugadors de l’equip roig-i-blanc (Deitg, Pla i Casadevall) i un amb passat osonenc com Oriol Vives.

El partit entre l’IHC i el Vic començarà a 2/4 d’1 amb arbitratge de Lopez Varela i Castellnou. A la mateixa hora jugaran també les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC. Ho faran a Terrassa contra l’Sfèric, en un partit que enfrontarà les vuitenes classifificades amb les setenes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *