CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR. IHC 2 – FCB 2. FORA DE LA FINAL A LES FD

L’Igualada júnior s’ha quedat a les portes de la gran final del campionat de Catalunya. Només la loteria de les FD (molt ben executades pels jugadors del FC Barcelna) els han apartat d’un somni que s’han més que merescut durant bona part del partit.

I és el que els nois de Doncel no només han plantat cara a un gran Barça, que no ha estat superior en cap moment, sino que a la segona part hauríen pogut sentenciar el partit.

Els igualadins s’han avançat molt ràpid, als 20 segons, amb un gran remat d’un inspiradíssim David Carles. El Barcelona ha jugat a un ritme molt alt aquesta primera meitat i ha tingut el control del joc. Fruit d’això ha vingut la remuntada capitalina que se n’ha anat al vestidor amb un 1 a 2 a favor.

A la segona part els arlequinats, com al llarg de tot el torneig, han anat a més i han passat a ser els dominadors. Molt més control, moltes més oportunitats que el rival (que també n’han tingut però al davant s’han trobat un immens Larios). David Carles ha aconseguit restablir la igualada amb un gol de penal. L’empat es podria haver esberlat amb un altre llençament de penal dels blaugranes a falta de només 2 minuts. La bola  s’ha estabellat al pal.

Amb el 2 a 2 s’ha arribat al final. Els dos equips han jugat la pròrroga de 5 minuts amb moltes precaucions i s’ho han acabat jugant tot a les FD. El Barça ha estat molt més efectiu, ha transformat 2 dels 3 primers llençaments … els igualadins no han tingut la sort de cara… i el Barça ha entrat a la gran final. Allà s’hi trobaran el Caldes que ha eliminat un dels favorits, el Shum. IHC i Maçanet jugaran aquest diumenge a la tarda pel tercer i quart lloc.

IGUALADA HC 2 (1/1) Isaac Larios, Pep Vilaseca, Èric Vives, Aleix Vera i David Carles (2), equip inicial. Edgar Peralta, Martí Dalmases, Teti vives, Cesc i Arnau Figuerola.

FC BARCELONA 2 (2/0)

LA PLUJA GUANYA. LES GOTERES IMPEDEIXEN L’IGUALADA-VIC

La persistent pluja que ha caigut aquestes últimes hores sobre Igualada (i que ja avan obligar a ajornar l’entrenament de dijous) ha fet impossible la disputa del partit entre l’Igualada HC i el Vic. A l’hora del partit hi havia 3 goteres que mullaven la pista i els àrbitres, De la Vega i Castellnou, han esperat el temps que marca el reglament i després de consultar amb els 2 equips han decidit ajornar el partit. Ara el Comité de Competició decidirà la nova data del partit.

Les circumstàncies metereològiques no les pot triar ningú però si algún equip n’ha pogut sortir una mica beneficiat és el Vic que arribava a aquest partit sense el seu porter titular, Carles Grau, que estava lesionat. Ara el partit es jugarà en una altra data, segurament entre setmana.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, en un tweet d’aquesta mateixa tarda en resposta a una pregunta del capità de l’IHC, Ton Baliu, informa que el projecte per arranjar aquests problemes al sostre del pavellója està fet i el pressupost aprovat. Estem pendents de l’adjudicació d’obres de manera imminent“.

SFÈRIC 0 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 5. 6 PARTIT SEGUITS SENSE PERDRE

Les igualadines han enllaçat la seva sisena jornada puntuant. I ho han fet amb una golejada a la pista de l’Sfèric. Un partit que les arlequinades ja dominaven a la mitja part (0-3). Els gols els han fet Anna Gil (2), Marta Soler, Raquel Bernadas i Elba Garreta. Ara l’IHc intentarà aprofitar aquest tram final de temporada per millorar a la classificació tot i que a les igualadines els queden partits complicats com Manlleu, Girona o Voltregà.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *