EL COR NO ATURA LES CAMES

Després de dos dies d’altíssima intensitat sentimental, amb els adeus a dues institucions arlequinades com David Càceres i Anna Gil, ha tornat una “certa normalitat” a les Comes. De fet en cap moment s’ha aturat la feina i els de Francesc Monclús han fet aquest dimecres la segona sessió de preparació de la setmana. Treball de contres i defensa bàsicament. Aquest dijous últim entrenament per preparar el derbi amb el Noia de diumenge (2/4 d’1 a les Comes amb arbitratge de Jorge Garcia i Alberto Veiga).

La web oficial del Noia defineix els 3 partits que queden com a finals en el seu objectiu per entrar a la Lliga Europea de la temporada que vé. Els cavistes arribaran a les Comes després del partidàs contra el Barça com el definia el mateix entrenador Ferran Lòpez tot i la derrota. Tradicionalment han estat un rival molt complicat i dels que millors estadístiques han tret de la pista igualadina però l’IHC també lluita perv intentar obtenir un dels passaport europeus de l’any que vé.

Per la seva banda les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC també preparen l’últim partit de la temporada, l’últim d’Anna Gil, davant de les campiones del Voltregà. Serà dissabte a les 8 amb arbitratge d’Artur Pedrós.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *