ENTRE LA TRANQUIL.LITAT I L’EMOCIÓ

L’Igualada HC afronta el tram final de les competicions sèniors amb la tranquil.litat d’haver assegurat la permànencia dels 3 equips (Ok lliga masculina i femenina i nacional catalana). Però també amb l’emoció de saber que són els últims intants en pista de jugadors importantíssims en la història del club com David Càceres i Anna Gil, especialment en el cas de la capitana de l’equip femení perque dissabte juga ja el seu últim partit.

Els nois han tancat ja la preparació pel partit de diumenge a Les Comes. Els de Francesc Monclús han fet un treball intens de situacions de partit per poder plantar cara a un dels equips més persistents de l’Ok LLiga. El tècnic igualadí que podrà disposar de tots els seus jugadors ha convocat per aquest partit al capità de l’equip júnior David Carles.

Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC encara disposa d’un últim entrenament abans d’afrontar el darrer partit de la temporada contra les campiones del Voltregà en el que serà el doble adeu de dues jugadores llegendàries com la mateixa Anna Gil i l’osonenca Carla Giudicci.

Finalment l’IHC de Nacional Catalana, amb la salvació ja assegurada, jugarà un partit intrascendent a Mataró. El partit es jugarà diumenge a 2/4 d’1 del migdia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *