CAPITANES CAMÍ DE LA HISTÒRIA

aina gilFoto E. Bernadas

L’atzar ha volgut que dues jugadores extraordinàries juguessin aquest dissabte a Les Comes el seu últim partit. Totes dues capitanes, totes dues exemplars, totes dues retirant-se en plenitud… totes dues tancant una carrera magnífica envoltades de la seva gent. I és el que el partit FONTANELLAS I MARTÍ IHC-Voltregà ha passat avui a segon pla davant de la tempesta d’emocions que ha suposat l’adeu a l’Anna Gil i a la Carla Giudicci.

Les dues han sortit sota un passadís llarguíssim (tant com el rècord que deixaran als dos clubs) format per jugadores de l’IHC i el Voltregà… L’arlequinada Marta Soler li ha donat un ram de flors a l’Anna … ex-jugadores i amics de la capitana igualadina, amb la Silvia Borràs i la Maria del Moral al capdavant, li han lliurat una placa i un text ple de dedicatòries… el club l’ha obsequiada amb un rellotge amb l’escut de l’IHC gravat…tant l’Anna Gil com el president Manel Buron s’han adreçat als assistents en un breu discurs … fotos amb la familia… amb l’equip i finalment s’ha fet baixar la gent que era a la grada per fer la gran  foto commemorativa d’un dia intens i emocionant …

anna gil 2

Foto E. Bernadas

La resta, el partit, ha estat un complement a la gran festa de l’adeu a la capitana. Les campiones s’han acabat imposant per un ajustat 2 a 3 amb un gol a falta de 4 minuts de Natasha Lee. Abans les dues homenatjades han tingut la seva oportunitat d’inscriure el seu nom al partit. L’Anna Gil ha disposat de la primera gran oportunitat del partit amb un penal al minut 8 i mig de la primera meitat que no ha pogut transformar. Més sort ha tingut la Carla Giudicci que ha marcat el 0 a 2 per les visitants (el primer ja a la segona part l’havia aconseguit l’Aina Arxe només 30 segpons abans). Les igualadines han estat capaçes d’empatar amb gols d’Elba Garreta i Laura Salvador (de penal) però no han pogut impedir que la internacional Lee impedís que fins i tot en el marcador el partit fos una festa compartida de dos clubs que afrontaven avui la barreja de tristesa i reconeixement en el comiat de dos dels seus símbols.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 2 (0/2) Laura Hernàndez, Elba Garreta (1), Marta Soler, Anna Gil i Raquel Bernadas, equip inicial. Laura Salvador (1), Judith Baldris, Carolina Escobar, Laura Balaguer

VOLTREGÀ 3 (0/3) Cristina Barceló, Natasha Lee (1), Anna Romero, Carla Giudicci (1), Aina Arxe (1), equip inicial. Aina Lafon, Anna Casaramona, Silvia Jurado, Laia Vives.

GOLS: SEGONA PART. 0-1 Aina Arxe (m 8.03), 0-2 Carla Giudicci (m 8.45), 1-2 Elba Garreta (m 11.46), 2-2 Laura Salvador penal (m 19.52) 2-3 Natasha Lee (m 21.52).

INCIDÈNCIES: Finalment el FONTANELLAS I MARTÍ IHC ha acabat sisé a la classificació, amb 44 punts, 97 gols a favor i 72 en contra.

IHC-NOIA. PENÚLTIMA OPORTUNITAT DE GAUDIR DE DAVID CÀCERES

De fet són 3 els partits que encar tenim per poder veure en actiu al gran Càceres, però un d’ells és prou lluny (a La Corunya) com perque la gran majoria no el pugui comptar com a oportunitat real. Per tant els seguidors de l’Igualada i els amants de l’hoquei a Catalujnya disposen només de dos partits per anar assumint que s’està a punt de tancar una etapa del nostre esport. Curiosament els 3 últims partit del David a les Comes hauran estat contra equips en els quals també hi va arribar a jugar. Primer el Vic (on Càceres hi va militar en el seu primer any de sènior), Noia (l’equip on va anar quan va decidir buscar nous horitzons) i finalment el FC Barcelona que va ser el club dels seus últims anys de base. El calendari no ho hauria pogut guionar millor.

Aquesta primera oportunitat per gaudir amb les assistències impossibles, la visió irrepetible, la cullera màgica, el sota patí imparable…  del 88 arlequinat començarà a 2/4 d’1 del migdia amb arbitratge de F. Jorge Martinez i Alberto Veiga.

L’IHC B TANCA LA LLIGA AMB ELS DEURES FETS

L’IHC de Nacional Catalana juga també aquest diumenge. Els nois de Joan Doncel, tret de David Carles que ha entrat a la convocatòria amb el primer equip, s’enfrontaran al Mataró en partit que arrencarà també a 2/4 d’1 al pavelló de Cirera.

EL VILAFRANCA DELS IGUALADINS J.MUNTANÉ, ORIOL BARGALLÓ, SITO I XUS A L’OKLLIGA

Per acabar des de la mevaweb volem felicitar el Vilafranca dels igualadins Joan Muntané, Jordi Expòsito i dels ex-IHC Oriol Bargalló i Xus Fernàndez que amb la seva victòria per 0 a 4 a Oviedo (amb gols d’en Joanet i en Sito) ha aconseguit l’ascens a l’Ok Lliga.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *