IGUALADA HC 5 – NOIA 5. PUNT D’HONOR

IHC-NOIAFoto D. Figueras

Els jugadors de l’IHC han aconseguit aquest diumenge un empat que premia el seu punt d’honor en un partit molt complicat davant del potent Noia. Els arlequinats han hagut de refer-se d’un mal inici que els ha situat amb un 0 a 2 al minut 5 de partit. Cada cop que s’han atançat en el marcador els visitants han pogut recuperar la distància, per exemple quan el Noia ha fet el 2 a 4 a falta de només 2 segons per arribar al descans. Però a cada caiguda l’IHC ressorgia amb més ganes. A la segona part els de Monclús han aconseguit empatar a 4 però a falta de 2 minuts i mig els cavistes s’han tornat a avançar. Era el repte final d’un dia ple d’adversitats. I els igualadins s’han rebelat. A l’últim minut Marçal Casadevall ha aconseguit el 5 a 5 que premiava el seu esforç i la seva fé.

COMENÇAR MALAMENT PER ACABAR RESSORGINT

L’IHC ha tornat a tenir un mal inici de partit. El Noia, molt més còmode a la pista, s’ha col.locat aviat amb un marcador prou ampli a favor. 0 a 2, amb gols de Pau Bargalló (amb una bola penjada a l’àrea que no ha arribat a tocar ningú) i de Feixas (en un remat que ha acabat desviant en Marçal). L’inici podria haver estat encara més negre si Elagi “el gran” no hagués aturat una FD per una blava a Casadevall. Amb el 0 a 2 salvat, el mateix Marçal s’ha encarregat de reduir diferències aprofitant un passi interior de Sergi Pla.

Malhauradament el partit reservava algujnes sorpreses negatives. Només 30 segons després Esteller ha aprofitat una contra per batre l’Elagi en un 1X1. Els igualadins no han perdut la convicció i han seguit apretant. Ton Baliu ha tornat a reivindicar la potència del seu tir exterior i ha aconseguit el 2 a 3 que dibuixava un escenari més esperançador. Un altre cop l’Elagi ha sostingut l’equip aturant un penal però a falta de 2 segons per acabar la primera meitat l’IHC ha perdut una bola i Seró ha finalitzat una contra amb el 2 a 4.

FÉ I PERSISTÈNCIA

El vestidor i les consignes dels tècnics han ajudat a potènciar la fe dels jugadors en la remuntada. I com acostuma a passar. Si hi creus acabarà passant. I ha passat. No de manera senzilla (gairebé sembla impossible en el llenguatge arlequinat. Ha hagut d’arribar amb patiment i … en tres actes. Primer l’Oriol Vives amb un remat arran de terra, ha aconseguit el 3 a 4 encara amb molt partit per davant (m 6). Han hagut de passar 13 minuts llarguíssims (amb FD per blava a l’Ori inclosa, aturada pel porter arlequinat) perque aparegués en Pove amb un gol marca de la casa… canonada imparable a l’escaire. Amb el 4 a 4 semblava que havia de nèixer un partit nou. Però el Noia no estava disposat a cap canvi de decorat. I a falta de 2 minuts i mig ha tornat a posar-se per davant amb un gol d’Esteller. L’IHC que no havia pogut aprofitar FD per 10 i 15 faltes d’equip semblava condemnat a tornar a perdre sense raó. Però faltava el tercer acte … el millor de tota la representació. A falta d’1 minut i 5 segons l’omnipresent Marçal ha recollit d’un rebuig de Puigbí per completar un punt d’honor.

IGUALADA HC 5 (2/3) Elagi, Ton Baliu (1), Marçal (2), Pla i Càceres, equip inicial. O.Vives (1), Pove (1). D.Carles i A. Povedano.

NOIA 5 (4/1) Puigbí, Pau Bargalló (1), Feixas (1), Mitjans i Esteller (2), equip inicial. Seró (1) i Teixidó.

GOLS: 0-1 P. Bargalló (m 3.30), 0-2 Feixas (m 5), 1-2 Marçal (m 8.30), 1-3 Esteller (m 9), 2-3 Ton (m 13), 2-4 Seró (m 24.58). SEGONA PART. 3-4 O.Vives (m 6), 4-4 Pove (m 18.03), 4-5 Esteller (m 22.30), 5-5 Marçal (m 23.559.

INCIDÈNCIES: Els àrbitres Fran i Veiga. Li han assenyalat 17 faltes d’equip al Noia i 9 a l’IHC. Han mostrat 2 targetes blaves a l’IHC (Marçal i Vives).

A les grades de les Comes hi havia la presència d’alumnes de les Escolapies convidats per aquest partit.

MATARÓ 4 – IHC NACIONAL CATALANA 8. GOLEJADA PER RUBRICAR UNA GRAN TEMPORADA

Els joves jugadors de Joan Doncel han tancat la temporada amb una gran victòria al pavelló de Cirera. Ha estat com si haguessim volgut demostrar que si hagués calgut haguessin guanyat aquest partit per certificar una salvació que ja tenien assegurada ded de la jornada anterior. Una demostració de la gran temporada que han fet els xinesos del B.

2 hat tricks de Pep Vilaseca i Èric Vives han fonamentat una victòria que ja recollia el marcador de la mitja part (1 a 39. La resta de gols els han fet Aleix Vera i Cesc Rubinat.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *