ART XINÈS A MEDELLIN

colombiaSegona victòria de la gira de l’IHC a Colòmbia. Ha estat a la segona jornada del torneig de Sabaneta, Medellin. Els igualadins s’han imposat per 5 a 1 al SuperPatin Santander, finalista de l’últim campionat nacional “interligas Postobón de hockey SP”, en una exhibició de Joan Doncel, el XINO,  amb dos gols imparables de penal, dues obres d’art. De fet el partit ha arrencat molt igualat però poc a poc els jugadors de l’IHC han anat obrint forat en el marcador. D’aquesta manera l’Igualada acumula un balanç de dues victòries i una derrota en els tres partits disputats fins ara a Colòmbia.

El següents enfrontaments pels arlequinats són contra l’equip organitzador, el Sabaneta Indesa, i contra el Mimbre Real HC.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *