A DUES VICTÒRIES DE LA FINAL A SABANETA

Platano SabanetaDues victòries i un empat en la jornada igualadina a Sabaneta. Les victòries clares, 5-1 i 5-0. Totes dues monopolitzades pel debat golejador entre el Xino i l’Ori. Vives ha fet un autèntic partidàs i ha signat un magnífic hat-trick en el 5 a 0. Però abans, Joan Doncel, demostrant que qui té reté, ha anat encara més lluny i en 5 a 1 s’ha apuntat un poker. Dos triomfs molt importants que han fet que el tècnic de l’IHC “americà”, Raúl Ramírez hagi assegurat: les últimes victòries ens han catapultats”. Aquí l’Ori instants abans del hat-trick:

ORI COLOMBIA

Foto J. Doncel

Després els arlequinats han jugat el partit més igualat i de més qualitat que han disputat fins ara. El rival, el Corazonistes d’Antioquia, té un bon planter i a més s’ha reforçat amb dos jugadors argentins  Martin i Federico Ortiz que han multiplicat exponencialment el potencial de l’equip. De fet el Corazonista s’ha avançat amb un gol precisament de Federico Ortiz. L’Igualada ha empatat amb un gol de Albert Querol. Altre cop l’argentino Ortiz avança als d’Antioquia i es repeteix l’aparició de Querol per tornar a empatar. José Alejandro Naranjo torna a posar els “coratxos” per davant després d’una bona jugada col.lectiva a falta de només 2 minuts per acabar. Tot semblava decidit però ja en l’últim minut Edgar Peralta ha enviat una canonada des de 25 metres a l’escaire esquerra del porter local, Sebastian Vasquez . I a falta de 6 segons els igualadins podríen, fins i tot, haver guanyat el partit però l’Ori Vives no ha pogut aprofitar una FD per blava a Martin Ortíz.

Colombia 2

Igualada i Corazonistas mantenen opcions d’acabar primers de grup, tot i que depenen del Patin Sport i Hotel Carretero de Manizales. Els igualadins necessiten dues victòries en els dos partits que els queden per poder ser a la final del torneig.

Per cert tots aquells que vulguins veure imatges de l’IHC en la gira colombiana podeu clickar en aquest link i podeu seguir el reportatge que la televisió del país li ha dedicat a la visita dels igualadins: http://www.youtube.com/watch?v=Ox7hTt76zyo

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *