L’IHC A LA FINAL

IHC a la final

L’Igualada HC “versió Amèrica” s’ha classificat per la final del torneig de Sabaneta, Colòmbia, en imposar-se per 5 a 2 a l’Hotel Carretero Manizales en un partit molt emocionant. La primera part ha estat més igualada, però a la segona l’IHC ha acabat imposant el seu joc col.lectiu. Tots dos equips han disposat de les seves oportunitats, però han estat els arlequinats els que les han sabut aprofitar. Els gols igualadins els han fet Albert Querol (2), Oriol Vives, Daniel Fernández i  Joan Doncel (el cinqué de FD que podeu veure en aquest link https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10151543586648800&set=vb.726288799&type=2&theater

Per Manizales han marcat Jonathan Giraldo i Daniel Hoyos. Aquesta matinada els de Raúl Ramírez juguen la gran final de la Copa Internacional d’hoquei Fiestas del Plátano, Sabaneta.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *