CLUB PATIN SPORT 2 – IGUALADA HC 6. CAMPIONS COLOMBIANS

CAMPIONSFoto Y. Taboada

L’Igualada HC s’ha proclamat campió de la primera edició del torneig Sabaneta d’hoquei patins, celebrat en aquesta localitat colombiana pròxima a Medellin. Els igualadins s’han imposat a la final al Club Patin per 6 a 2. L’IHC s’ha posat per davant del marcador molt ràpid amb un parcial de 3 a 0. Però els joves jugadors del Patin han arribat a posar-se a un sol gol de diferència (minut 14) gràcies a l’encert de David Bustamante i Camilo Mejia. Però 30 segons després Edgar Peralta ha aconseguit tornat a posar tranquil.litat en el marcador amb el 4 a 2. L’Igualada ha apretat l’accelerador i en només un minut i mig han sentenciat la final amb dos gols d’Oriol Vives i Joan Doncel.

D’aquesta manera l’IHC obtenia el títol de campió i també s’emportava el de màxim golejador per Joan Doncel (16 gols) i de porter menys golejat per Jaume Arnau (15 gols). El tercer classificat ha estat el Carretero Manizales que s’ha imposat al Corazonistas amb gol d’or de David Alzate, després que el partit acabés amb empat a 3. 

 CLUB PATIN SPORT 2  David Saldariaga, Sebastian Valencia, Camilo mejia, Raul Raigoza, David Bustamante, Ricardo Calle, José Lòpez.

 IGUALADA HOQUEI CLUB Jaume Arnau, Edgar Peralta, Joan Doncel, Oriol Vives, Daniel Fernandez, Albert Querol.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *