J.DONCEL: NO HA ESTAT FÀCIL. HEM QUEDAT SORPRESOS DEL NIVELL QUE HI HA.

 Campions 2

Els “campions de Sabaneta” reben l’homenatge d’aquesta població de la Vall d’Aburrà al departament d’Antioquia. Els arlequinats seran rebuts a l’ajuntament on es tornarà a demostrar que s’han convertit en els idols esportius de la ciutat, el municipi més petit de Colòmbia amb només 15 quilòmetres quadrats.

Després d’aquest acte oficial, l’expedició es dividirà.  Jaume Arnau, Joan Doncel i Oriol Vives tornaran el 29 d’aquest mes, mentre la resta ho farà 3 dies més tard. Ja no disputaran més partits però si que seguiran transmeten els conceptes de l’hoquei europeu com han estat fent durant el torneig com s’ha encarregat d’elogiar l’organització:

“Al Club Igualada y sus deportistas (Raul, Oriol, Jaume, Daniel, Joan, Albert y Edgar), un agradecimiento enorme por acompañarnos en esta primera versión de este torneo Internacional, ademas de su amabilidad y respeto por el rival, nos han dejado grandes enseñanzas: tranquilidad para mantener un resultado, orden en el juego, necesidad de fortalecer el trabajo de arquero, buscar mayor numero de chutes a portería, etc. (cada quien tendrá sus apreciaciones), pero por encima de todo, agradecemos su amistad, enseñanzas y haber hecho parte de este espectáculo deportivo”.

Ara aquesta voluntat de transmetre els conceptes que es practiquen a Catalunya agafarà forma en un campus organitzat expressament per l’ocasió on jugadors com el capità Joan Doncel seguiran notant l’apreci que s’han guanyat entre els sabanetencs.

P- Enhorabona. Campions.. En resultats i … en imatge.

J.DONCEL- La veritat és que estem molt contents. La gent pensarà que ha estat fàcil, però no és així. Els 5-6 primers classificats eren equips molt forts. Hem quedat sorpresos del nivell que tenen. Si seguiexen treballant amb il.lusió i les ganes que hi posen, l’hoquei pujarà molt en aquest país.

P- I tu, pitxixi i autèntic ídol per l’afició local.

J.DONCEL- Bé, je, je. De fet a nosaltres ens veuen una mica com a extraterretres. Per ells és molt important veure jugadors de fora.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *