O.VIVES: UNA EXPERIÈNCIA INCREÏBLE. SEMBLAVA COM SI FOSSIM FUTBOL

campions coloL’Igualada HC ha estat rebut en audiència oficial a l’ajuntament de Sabaneta després de la seva victòria en el torneig d’hoquei que s’ha disputat a la ciutat. El club hi ha estat representat per l’entrernador Raúl Ramirez (que ha hagut de fer un petit discurs) i pel capità Joan Doncel. Mentrestant la resta d’integrants de l’expedició no paren de destacar el magnífic que han rebut i la il.lusió que ha despertat la seva visita. És el cas de l’Oriol Vives, el davanter del primer equip que ha acabat com a tercer màxim golejador de l’equip amb 14 gols (per 16 de Doncel i Federico Ortiz del Corazonistas i el 15 de Camilo Mejia del Patin Sport).

 ORIOL VIVES

“Ha estat una experiencia increïble. La gent excel.lent, des del primer dia ens han fet sentir com reis. Fotos, televisió, radio.. Semblava com si juguessim a futbol. Penso que tots ens emportarem un gran record. Hem fet una pinya molt maca, espero poder tornar a compartir una experiència així amb tots ells”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *