ELAGI DEITG. UN ANY MÉS D’ATURADES ESTEL.LARS A IGUALADA

deitg renovacióEl nou IHC 2013-2014 comença a agafar forma. El porter Elagi Deitg ha firmat aquest dijous la seva renovació per una temporada més. De fet, per ser exactes, ha signat el seu primer contracte amb l’IHC perque la temporada passada ho va fer com a cèdit pel C.P Vic. Precisament el grandíssim rendiment que ha tingut durant tot l’any (una de les claus dels bons resultats de l’equip)  ha fet que la seva continuitat fos una absoluta prioritat per  la directiva que ha volgut que hagi estat el primer de renovar. Els pròxims dies l’IHC anunciarà altres renovacions que ja estan molt avançades.

Elagi Deitg, que jugarà així la segona temporada com a arlequinat, sempre s’ha mostrat molt a gust a les Comes. Per aquest motiu ha decidit mantenir la seva aposta per l’entitat igualadina tot i que tenia altres ofertes.

ELAGI: IGUALADA ÉS EL LLOC ON PUC SEGUIR CREIXENT I DISFRUTANT MÉS

P- Un any més a l’IHC. Sempre has dit que t’hi has trobat molt bé.

ELAGI- Si, aquest any ha estat fantàstic.  L’any passat l’IHC em va donar l’oportunitat de la meva carrera esportiva i crec que és el lloc on puc seguir creixent i disfrutant més de l’hoquei, apart el suport que m’ha donat la gent, un porter que era una aposta. El suport de tots ha estat excel.lent

P- La teva primera ha estat una gran temporada. Com veus la segona?

ELAGI- Tothom sap que son temps difícils, però sé que el club esta buscant recursos
pels pròxims anys per poder acabar de fer aquest projecte que van començar
l’any passat, un projecte que il.lusioni a la gent d’Igualada i crec que ho
aconseguiran!

P- Un altre any per seguir creixent com a porter … i és que has fet una temporada rodona.

ELAGI- Era el meu primer any de sènior…crec que em queda molt per
aprendre, ara … l’il.lusió és la mateixa que la del primer dia que vaig trepitjar
Igualada i de ganes encara en tinc mes!

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *