DE L’1 AL 29, NÚMEROS PER UN NOU SOMNI

Després que el cap de setmana començés amb l’extraordinària notícia de l’arribada de Buff com a patrocinador oficial de l’IHC, l’hem tancat amb un altre anunci, el dels dorsals que utilitzaran els jugadors aquesta pròxima temporada. 

Dels nous integrants del primer equip David Carles ha triat el seu 2 de sempre (ja el portava a Nacional Catalana i a l’equip júnior) i que van lluir jugadors com Jordi Llorach,  Ivan Tibau o el sempre recordat Josep Riba (a.c.s).

Joanet Muntané portarà el 4 de llegendes com Santi Carda, Joan carles o Màgic Navarro (a Vilafranca jugava amb el 8).

Jaume Molas hereta el 5 del formidable Marçal Casadevall (i abans de figures com Joan Ayats,  Pep Benito o Jaume Obrellaunes Canet) i abandona el seu número a Voltregà el 7 (propietat aquí d’un altre osonenc, Sergi Pla). Tot amb el desig de repetir enamorament amb l’afició.  

Nil Garreta es queda amb el 9 de Marc Povedano i que en el seu dia van lluir jugadors com Eduard Polan, Ramon Peralta o Jordi Bargalló.

Jassel Oller segueix fidel al 24 que ja portava aquesta temporada a Sant Feliu i Pep Vilaseca s’ha quedat amb el dorsal més alt el 29 (substituint en aquesta condició a Dàvid Càceres i el seu mític 88).

Curiosament queda sense utilitzar el 3 dels grans capitans de l’IHC Salvador Palmés (a.c.s) i Albert Folguera.

La resta de jugadors mantindran els seus números preferits. La llista definitiva de dorsals queda així:

1  Elagi Deitg, 2 David Carles, 4 Joanet Muntané, 5 Met Molas 6 Oriol Vives, 7 Sergi Pla, 8 Ton baliu, 9 Nil Garreta, 24 Jassel Oller, 29 Pep Vilaseca i 11 Albert Povedano.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *