C.MINGUEZ: D’ARIZONA A LES COMES

Som ja a la vigilia de l’inici de la pretemporada 2013-2014. Només unes hores i les ganes dels jugadors es transformaran en càrrega física dirigida pel gran protagonista de les últimes hores, el nou preparador físic del primer equip, l’igualadí Carles Minguez. Minguez és un home amb molta experiència tant en esports d’equip (ha estat preparador dels clubs de Bàsquet, Handbol i Volei d’Igualada) com en individual (ha estat també entrenador d’atletisme del CAI). El nou fitxatge arlequinat és un home polifacètic (és clarinetista primer de banda de música) i aquest estiu ha estat treballant als EE.UU, al campus Friendly Pines Camp d’Arizona. Ell serà l’encarregat que el nou baby-IHC pedali més que ningú del primer a l’últim minut, del primer a l’últim partit.

P- D’entrada benvingut al club. Com ha anat el procés del teu fitxatge per l’IHC

C. MINGUEZ- El fitxatge pel club ha anat molt bé, tot ha sigut molt ràpid ja que tant el club com jo mateix estàvem interessats en cooperar per tal d’assolir els objectius d’aquesta temporada. Ja se sap que quan dos persones/entitats volen quelcom tot és molt fàcil i ens vam entendre perfectament.

P-Acabes d’arribar dels EE.UU, què hi vas fer allà?
C.MINGUEZ- Al Estats Units he estat treballant tot l’estiu en un campus d’estiu des del 20 maig fins al 29 de juliol. Allà tenia dues feines, la primera era d’una vessant esportiva on havia de preparar físicament als jugadors. D’ altra banda també exercia les tasques de monitor esportiu.

P- L’hoquei de primer nivell com el de l’IHC necessita d’una preparació física especial?
C.MINGUEZ- Tot club esportiu on hi hagi un motiu de rendiment, independentment de la categoria i el nivell necessita una preparació física específica del seu esport i la seva posició al camp en el seu esport.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *