EL MONBUS IHC VISITA EL VILANOVA DE POVEDANO

Primer entrenament de la setmana “Màgica” pels jugadors del MONBUS IHC. Tota la plantilla està en bones condicions de cara al partit d’aquest dimarts contra el Vilanova d’Albert Povedano. Serà el primer cop que el porter igualadí s’enfrontarà als seus companys des que va ser cedit al club del Garraf que li oferia la possibilitat de ser el primer porter a l’Ok LLiga.

Els arlequinats han combinat treball tècnic, tàctic i al final de la sessió volum físic al gimnàs sota la supervisió del PF Carles Minguez. Francesc Monclús repeteix la llista de convocats pel partit ajornat del Shum. Per tant David Carles, que era el jugador a qui li tocava descansar a Maçanet, no es desplaçarà al pavelló de les antigues Casernes. Qui si que ho farà és el porter júnior Àlex Ferrer que repetirà convocatòria després que també ser al partit de Vilafranca.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *