VILANOVA 5 – MONBUS IHC 3. L’IGUALADA ACABA SEGON I S’ENFRONTARÀ AL VENDRELL

IHC-VILANOVA 22Foto D. Figueras

El MONBUS IHC ha acabat la fase de grup de la Copa Esports Penedès com a segon classificat i disputarà una de les semifinals contra el Vendrell de Guillem Cabestany (dissabte a les 9 del vespre, l’altra enfrontarà Noia i Calafell).

Els arlequinats han perdut per 5 a 3 contra el campió vigent, el Vilanova. La derrota s’ha concretat ens els últims 10 minuts, en una fase del partit amb molts canvis i  en la qual ha passat factura la càrrega física que arrosseguen els de Monclús. Fins aquell moment l’IHC dominava per 2 gols a 3, gràcies a l’eficàcia d’Oriol Vives des del punt de penal (2 de 2).

EMOCIÓ DE MARCADOR

No s’ha vist un bon partit a les antigues Casernes. L’IHC ja estava classificat i el Vilanova, eliminat. I ni la pista ni la temperatura, molt xafogosa, convidaven a un gran espectacle. A falta de joc el partit ha viscut de l’emoció del marcador. El MONBUS IHC s’ha avançat molt ràpid (m. 1.24), amb el primer dels penals de Vives. El Vilanova, on ha destacat la bona actuació d’Albert Povedano, ha aconseguit empatar amb una contra d’un altre ex-arlequinat, Dani Lòpez. Els locals han aconseguit donar-li la volta al marcador amb un tir a mitja alçada de Pujals però Met Molas ha restablert l’empat amb un ganxo llarg al primer pal. Quedàven encara 9 minuts per tornar a trencar la igualada, però Elagi Deitg ha estat, un cop més, providencial aturant un penal.

10 MINUTS QUE PENALITZEN

A la segona part Oriol Vives ha demostrat el seu bon moment realitzador (ha tornat a marcar des del punt de penal). Era el 2 a 3 que refeia el domini arlequinat. Però al marcador encara li quedava molta feina. El Vilanova ha empatat, també de penal, 5 minuts més tard, amb el segon porter, Àlex Ferrer, sota els pals (de fet sense temps d’escalfar). El Vilanova ha tret profit del cansament dels arlequinats en aquests darrers minuts de partit i ha fet dos gols més. Met Molas podria haver reduit el 5 a 3 final però no ha pogut transformar una FD (assenyalada perque el Vilanova havia mogut voluntàriament la porteria). Ara el MONBUS IHC seguirà preparant l’inici de l’OKLLiga (l’objectiu real a aquestes alçades de temporada) mentre a l’horitzó apareix la semifinal de la CopaPenedès de dissabte contra el Vendrell com a primera escala d’una setmana intensa.  La segona escala serà diumenge quan l’hoquei viurà un dia molt especial amb l’adeu a un mite, David Càceres.

VILANOVA 5 (2/3) A.Povedano, D. Lopez (1), Aragonés, Pàmies (1) i Pastó, equip inicial. Bonet, Pujals (3), C. Martínez.

MONBUS IHC 3 (2/1) Elagi, Jassel, Ton Baliu, Muntané i O.Vives (2), equip inicial. Molas (1), Pla, Garreta, Vilaseca i A.Ferrer.

GOLS: 0-1 O. Vives penal (m 1.24), 1-1 D.Lòpez (m 10.06), 2-1 Pujals (m 15), 2-2 Molas (m 15.34). SEGONA PART. 2-3 Vives penal (m 9), 3-3 Pujals penal (m 14.45), 4-3 Pàmies (m 17), 5-3 Pujals (m 18.30).

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *