F.MONCLÚS: ENCARA ENS FALTA MOLT EN LES DEFINICIONS

IHC VIL NONAFoto D. Figueras

Sense temps per descansar els jugadors del MONBUS IHC han tornat a la feina per preparar un intens cap de setmana (on poden arribar a jugar 3 partits en menys de 24 hores).  La plantilla del primer equip ha fet un molt bon entrenament amb treball de contres i definicions afegit a un volum físic amb el PF Carles Minguez. Els arlequinats venen d’un partit no excessivament bó a VIlanova, que de tota manera pel tècnic Francesc Monclús, ha de servir per millorar detalls:

“Si, vam fer un partit fluix tot i que el vam controlar bastant bé fins els darrers 15 minuts. Sempre van bé aquests partits per ajustar més els aspectes defensius, sobretot, i per valorar que encara ens falta molt en les definicions.  Ara toca treballar els dos entrenos, el que ja hem fet i el que falta,  i prepatar els dos o tres partits del cap de setmana.

A PUNT PER L’ADEU A UN MITE

El MONBUS IHC ha convidat a tots els mitjans del país a afegir-se a l’homenatge que rebrà aquest diumenge un dels jugadors més històrics del club. L’home rècord, el jugador que més temporades ha vestit d’arlequinat (14, una més que el gran capità Albert Folguera i 2 més que el gran Santi Carda). Aquest és el comunicat que el club ha enviat arreu de Catalunya. 

“David Cáceres Calvera, de 39 anys i que durant 14 temporades ha defensat la samarreta arlequinada de l’Igualada Hoquei Club, ha decidit penjar els patins. Per aquest motiu diumenge se li farà al pavelló deles Comes un homenatge , que amb 14 temporades, ha estat el jugador que més anys haurà vestit la samarreta de l’Igualada HC a la màxima competició, superant en una a l’Albert Folguera i en dues a Santi Carda.

Els actes començaran a partir de les 10:00h del matí amb l’arribada dels excompanys i ex amics que a partir de les 10:30h disputaran un partit amistós. A partir de 3/4 de 12 començaran els actes d’homenatge. I a 2/4 d’1 començarà el partit amistós entre el FC Barcelona i el Monbus Igualada HC. David Cáceres disputarà els darrers minuts com a jugador de l’Igualada.

Un cop acabi el partit hi haurà un dinar al restaurant de l’hotel Amèrica (20€ els adults i 12€ el menú infantil). Els que estiguin interessats en assistir en aquest dinar poden trucar al telèfon 686485818 per fer la seva reserva.

David Cáceres va iniciar-se en el món de l’hoquei patins a l’equip del Santa Isabel de Barcelona, per passar després als equips base del FC Barcelona, una temporada al CP Vic, tretze a l’Igualada HC, dues a Noia, dues als Monjos per retornar i jugar la seva última temporada amb la seva samarreta de tota la vida.  Al llarg de la seva carrera esportiva Càceres va guanyar amb l’Igualada 3 Copes d’Europa, 3 Supercopes d’Europa i 1 Lliga Espanyola. Amb la selecció espanyola va guanyar 1 Campionat d’Europa i amb la selecció Catalana el Mundial B de Macao el 2004.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *