AMB EL COR A L’HOMENATGE A UN JUGADOR IRREPETIBLE

El MONBUS IHC ha fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana. Ha estat una sessió amb força treball tàctic amb situacions de partit. Els arlequinats han treballat amb el cap posat en la semifinal de la Copa Esports Penedès de dissabte contra el potentíssim Vendrell. Però el cor no pot moure’s de diumenge, el dia en que Igualada i l’hoquei viuran  l’homenatge a un jugador irrepetible, un autèntic Dream Team, David Càceres.

Abans els de Monclús s’hauran d’enfrontar amb el Vendrell, un equip que els va golejar en el primer partit de pretemporada (6 a 1). Aquest segon enfrontament serà una bona oportunitat per comprobar si hi ha una evolució en joc i rendiment després del treball intens de pretemporada que porten els jugadors. Clar que el rival, amb els ex-IHC Cabestany, Creus i Xus Fernàndez al capdavant , també arribarà més rodat i amb els ulls posats en la Supercopa on defensaran el seu títol de campions de Copa.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *