TOTS SOM TON

IHC-Blabes 2Tothom pendent de l’evolució de la lesió del capità del MONBUS IHC en les hores prèvies a l’enfrontament amb el Blanes. Fins a última hora es mantindrà la incògnita de si Ton Baliu podrà estar amb els seus companys a pista. El Ton no va poder acabar l’últim entrenament de la setmana per culpa del dolor però les hores que encara falten perque arrenqui el partit deixen un marge perque pugui estar en millors condicions. De fet el capità arlequinat té clar que si és per ell no l’atura ni el dolor ni res:Com estigui és igual. Es juga com sigui. Encara em fa mal però espero estar a tope. Hem de tirar això endavant i posar el club on li toca. I ho farem!”.

Tot queda per tant a l’espera de si el 8 de l’IHC podrà dirigir el joc del equip davant un Blanes sempre incòmode i que s’ha emportat els punts de les Comes aquestes últimes temporades. Els qui si que hi estaran a disposició de Francesc Monclús seran Nil Garreta i Pep Vilaseca, mentre David Carles segueix amb el seu procés de recuperació de la seva lesió. El partit es jugarà aquest dissabte a partir de les 9 amb arbitratge de Josep Antoni Ribó i Íñigo López Leyton.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *