O.VIVES: EL PARTIT DE DISSABTE ÉS EL QUE SOMNIES TOTA LA VIDA

KSE HOQUEIP- Oriol, segur que l’havies somniat un partit així.

O:VIVES- Home, somniat si. És el partit que esperes fer. I més a casa. A Vic havíem fet un bon resultat per tenir l’eliminatòria oberta. I dissabte va ser un partit rodó, com un somni, si. I aquesta classificació és una fita espectacular.

P- Un somni compartit amb molta gent.

O.VIVES- Si. Ostres. Va venir molta gent. Va ser especatcular. Molt bonic. Cada cop que marcàvem un gol semblava que el pavelló s’ensorrava. Espectacular. I com a jugador, és el que somnies tota la vida. El partit que sempre vols jugar. I crec que a tots nosaltres avui se’ns ha complert un petit somni

P- I el somni encara es pot fer més gran.

O.VIVES- Si. De fet encara ens estem fent a la idea del que hem aconseguit. No en som prou conscients. Quan arribi el moment serà un altre partit que ens agradarà molt jugar. I a veure si podem fotre una mica de canya a la semifinal.

P- Contra el Breganze

O.VIVES- Si, bé. Un rival molt fort amb jugadors experimentats i de qualitat. I nosaltres tenim un equip jove i amb molta força. I tenim ganes de demostrar el que som i perque hem arribat a questa final four. I intentarem donar tot el que som per intentar passar a la final que seria… un somni . Espectacular.  

P- I si pot ser a casa millor.

O.VIVES- Si pot ser a Les Comes millor que millor… però de moment nosaltres ens hem de centrar en el que és més important. Que és la llliga. Hem d’estar forts. Estem amb 29 punts però ens queda molta feina i és l’important. Encara hem d’aconseguir la permanència matemàtica, que la tenim molt a prop, però l’hem d’aconseguir… i ens hem de centrar en això. La final Four queda encara una mica lluny.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *