VIDES PARAL.LELES

Segon entrenament de la setmana dels jugadors del MONBUS Igualada HC. Els arlequinats han fet primer treball físic amb el PF, Carles Mínguez. Després s’han posat en mans dels entrenadors per exercitar conceptes tàctics a partir de situacions de partit. I ja pensant absolutament en el Calafell i en el joc de l’equip de Pere Varias. Francesc Monclús diposa de tots els seus jugadors per aquest partit de dissabte.
De fet els del Baix Penedès i els igualadins han viscut alguna cosa molt semblant a vides paral.leles. Tots dos equips començaven la temporada amb l’objectiu de salvar la categoria i ja fa jornades que només miren cap a Europa. El Calafell és un dels equips revelacions de la temporada i arriba a Les Comes amb totes les opcions obertes per entrar a competició europea, fet que rubricaria una temporada realment molt bona. L’última referència no és positiva (golejada a casa per 1 a 8) però el rival (el FC Barcelona) fa que el resultat no hagi de passar factura als verd-i-blancs.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *