DEFENSA I ATAC

El MONBUS IHC ja ha tancat la preparació pel partit de dissabte contra el Calafell corresponent a la vintivuitena jornada de l’Ok Lliga. Els arlequinats han fet treball de defensa i atac pensant en el joc dels visitants, els setens millor golejadors de la categoria amb 101 gols. També és cert que l’Igualada és el cinqué millor equip en defensa i per tant les forces (si més no estadístiques) s’equilibren des de la contraposició.
Francesc Monclús ha convocat pep Vilaseca, que ocupa en aquesta ocasió el lloc de David Carles, i Nil Garreta que seguiex a la llista. La resta són els habituals Elagi Deitg, Ton Baliu, Met Molas, Jassel Oller, Oriol Vives, Sergi Pla, Joan Muntané i Àlex Ferrer. El MONBUS IHC-Calafell es jugarà a 2/4 de 7 de la tarda amb arbitratge de Xavier Galan i Raul Burgos

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *