MONBUS IHC 1 – CALAFELL 5. TOT I LA DERROTA … 27 TEMPORADES CONSECUTIVES A EUROPA

X IHC-CALAFELL

Foto D. Figueras
El MONBUS IHC ha aconseguit classificar-se matemàticament per la pròxima edició de la Copa de la Cers tot i haver caigut derrotat a casa pel calafell (amb un resultat excessivament ampli). D’aquesta manera els arlequinats tornaran a jugar a Europa per 27ena temporada consecutiva. Des d’aquella temporada 1988-1989 en la que els homes de Roc Mestres van guanyar el primer títol de lliga i van jugar les final de la Cers (en la seva primera participació) i de la Copa l’IHC no ha faltat mai a la cita. I aquesta pròxima temporada tampoc hi faltarà. En la ment dels jugadors hi ha la voluntatde revenjar-se dels penals que els van deixar fora de la final de la Cers de Forte Dei Marmi. En el camí arlequinat pel continent l’Igualada ha posat el seu nom a 6 copes d’Europa (ha jugat 7 final) i ha disputat 2 finals de la Cers.

Els igualadins hi han arribat amb una derrota i gràcies a la resta de resultats. Però realment hi han arribat perque han fet mereixements per fer-ho. Pel seu compromís. Per la seva lluita. I pels seus resultats. Uns rèdits que han permés complir amb l’únic objectiu real de la temporada, que era el de la permanència, des de fa ja moltes jornades. La Cers és la recompensa a un gran any.

ES TRENCA LA RATXA
Els jugadors de Francesc Monclús no han pogut mantenir la seva ratxa de victòries (en portaven 4 de seguides). Han caigut davant d’un Calafell molt encertat a la contra a la segona meitat. El cert, però, és que els igualadins també podrien haver obtingut els 3 punts perque a la primera meitat han jugat molt millor que el rival i han disposat de moltíssimes ocasions per marcar (un 3 a 0 no hauria estat cap exageració). Al final només n’han pogut marcar 1 (obra de Vives caçant un rebuig d’Arellano a un llençament llunyà de Jassel).

QUADRE DE MAL EMPASSAR
A la segona part els arlequinats, més espessos que a la primera, no han pogut superar el quadre defensiu de Pere Varias i en canvi els visitants (que necessitaven guanyar per assegurar-se també la Cers) han estat letals a la contra. Ja amb l’1 a 3 en el marcador Vives ha disposat d’una FD per 10 faltes que podria haver fet tornar l’equip al partit. No ha estat així i en els últims 5 minuts el Calafell ha acabat d’arrodonir un resultat excessivament amplòs.

El MONBUS IHC tornarà a jugar dissabte que vé a Vilafranca en la penúltima jornada d’aquesta OK LLiga.

MONBUS IHC 1 (1/0) Elagi, Ton, Met Molas, Vives (1), Pla, equip inicial. Jassel, Muntané, Garreta. Vilaseca i Ferrer.

CALAFELL 5 (0/5) Arellano, Ferrer (1), Rosa (1, Vergès (3), Romeu, equip inicial. Palau, G. Vergès i Galbas.

GOLS: 1-0 Vives (m 22). SEGONA PART. 1-1 Vergès (m 6.42), 1-2 Vergès (m 7.42), 1-3 Vergès (m 13), 1-4 Ferrer (m 20.30), 1-5 Rosa FD (m 22).

INCIDÈNCIES: Xavier Galan i Raul Burgos. Com a mínim discrets i distrets a la primera meitat (se’ls han escapat jugades importants). A la segona han anul.lat un gol al Calafell ja amb l’1 a 5 al marcador, per una FD en la qual els seus jugadors s’han avançat al llençament).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *