INFANTIL IHC 5 – GRANADA 5. EMPAT MATINER

Allò tant guardiolístic  del “ben d’hora, ben d’hora… “ no li ha acabat de provar a l’equip infantil de l’Igualada HC que ha empatat a 5 contra el Granada en el segon partit del torneig Companyia de Maria que es disputa a La Corunya. Als igualadins, que han tornat a fer 5 gols com a la primera jornada,  els ha faltat un punt de la seva tensió característica i han acabat cedint un empat. Els gols els han fet Jordi Mèndez (3) i Roger Bars (2) que han repetit registres d’ahir. L’equip ha jugat amb Basili, R. Bars, Bern , M. Castells, J. Mèndez i O. Prats. Aquesta tarda es disputaran les semifinals.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *