IHC INFANTIL 5 – FARNERS 3. A LA FINAL !!!

X FOTO

Els infantils de l’Igualada HC jugaran la final del torneig internacional de Cabreiroa-Companyia de Maria que es disputa a La Corunya.Els igualadins abonats als 5 (han tornat a fer 5 gols com en els dos partits precedents) s’han imposat per 5 a 3 al Santa Coloma de Farners amb gols de Jordi Mèndez (2), Roger Bars, Marc Castells i Jordi Pèrez, un jugador cedit pel Caldes per poder donar un cop de mà als 4 jugadors de pista (Mèndez, Bars, Castells i Prats) que s’han pogut desplaçar a Galícia. El gran protagonista del partit, però, ha estat el porter Basili que ha tingut una destacadíssima actuació. La final es disputarà aquest diumenge. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *