PRIMERA PROVA

El MONBUS IHC ha jugat aquest divendres el seu primer partit de preparació, el primer també de la Copa Esports Penedès. Els igualadins han perdut per 2 a 5 contra el Noia que ha tingut una millor definició (especialment Francesc Bargallò que ha fet els 3 gols que han portat del 2 a 2 al 2 a 5 definitiu). Més enllà del resultat aquests partits serveixen per tredure conclusions. I d’aquest derbi contra els cavistes en surt principalment una molt bona primera meitat de l’IHC (i els primers 5 minuts de la represa). Després els igualadins han notat el pes a les cames i han baixat el ritme, cosa que el Noia ha aprofitat per sentenciar. També en quedarà el grandiós gol d’un home que comença la pretemporada molt endollat, Jassel Oller, la bona aclimatació del “nou” Dani Lopez i l’aportació enriquidora dels jugadors de la base (Albert Querol 12 minuts i Edgar Peralta 6).

EL MONBUS REMUNTA PERÒ ACABA LA BENZINA

Elagi, Met, Ton,Muntané i Dani. Aquest ha estat el primer i anecdòtic cinc de l’IHC aquesta temporada. No tant anècdotic ha estat el primer gol arlequinat que ha signat Joanet Muntané (aprofitant unn rebuid de Gil a un míssil de Jassel) que ha aconseguit eutralitzar el de Albesa que havia avançat als visitants. Amb l’ 1 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat el MONBUS ha aprofitat els “cinc minuts de benzina” per fabricar un gol de somni. Jassel, en aventura individual, ha pujat per la banda, se n’ha anat de dos defensors i li ha aixecat la bola a un Gil que intentava desesperadament cobrir porteria. Malhauradament el gol (tot i la seva extrema bellesa) ha durat poc al marcador perque un minut després Esteller ha tornat a empatar amb un gol dels seus, desviant un tir de llarga distància. Amb el 2 a 2 els arlequinats han disposat d’un penal comés sobre el Ton, que Met Molas no ha pogut aprofitar. El gol podria haver canviat el decorat del tram final de partit. Perque amb l’IHC molt cansat, han arribat els 3 gols de l’incombustible Bargalló, l’únic a falta només de 30 segons). Dilluns els de Monclús tornen a la feina (tot i ser Festa Major entrenaran en sessió matinal) i dimarts afronten el segon partit de la Copa Esports Penedès contra el Reus (Les comes 2/4 de 9 del vespre)

MONBUS IHC 2 (1/1) Jassel, Met Molas, T.Baliu, J.Muntané (1), Dani, equip inicial. Pla, jassel (1), Querol, Edgar. A. Ferrer.

NOIA 5 (1/4) Ribó, Esteller (1), F.Gil, Bargalló (3), Del Amor, equip inicial. Albesa (1), Borja, Xaus, L. Gil

GOLS: 0-1 Albesa (m 16), 1-1 J.Muntané (m 22). SEGONA PART 2-1 Jassel (m 5.30), 2-2 Esteller (m 6.30), 2-3 F.Bargalló (m 8.30), 2-4 F.Bargalló (m 9.30) i 2-5 F.Bargalló (m 24.30).

INCIDÈNCIES: 100 persones a Les Comes que han desafiat la tempesta que ha caigut sobre Igualada. De fet la pluja ha provocat que se n’anés el llum durant l’escalfament i que es reproduíssin alguns episodis de goteres sobre la pista. Arbitratge d’Ignasi Galan.

Mentrestant aquest dissabte la selecció sub-17 de Roger Bars i Ivan Sanz surt cap a França on diumenge comença l’Europeu juvenil de Gujan Mestres.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *