EL MONBUS IHC DE “TREBALL MAJOR”

El MONBUS IHC torna als entrenaments aquest dilluns tot i que la ciutat celebra la Festa Major. Els arlequinats ho faran en sessió matinal, a partir de 2/4 de 12 del migdia. En l’horitzó el segon partit de la pretemporada, segon també de la Copa Esports Penedès, contra el Reus (les Comes 2/4 de 9).

Segons el tècnic de l’IHC, Francesc Monclús, les sensacions que va deixar el primer contra el Noia van ser bones tot i la derrota. Bé. Tot i es va notar que els jugadors estan cansats. 
Va ser un partit que com ja sabíem ens ha vingut massa aviat per tal com va la pre-temporada. Tot i això es va començar amb un ritme molt alt, i intens en defensa. Aquest ritme i nivell d’intensitat es va reduir en escreix a la segona part, sobretot els darrers 10′. Clarament és un moment de pretemporada on no hi ha equilibri entre el que donen les cames i el cap i això porta a desequilibris lògics en aquest moment. En definitiva un molt bon referent per saber on estem i el marge de millora que tenim amb aquestes 4 setmanes que ens queden per iniciar la lliga”.

ROGER BARS I IVAN SANZ COMENCEN EMPATANT

La selecció sub-17 ha començat amb empat la seva participació a l’Europeu de Gujan Mestres, França. L’equip de Roger Bars i Ivan Sanz ha empatat a 1 contra una Anglaterra que s’ha avançat en el marcador a la primera meitat. Bigas ha aconseguit el gol de l’empat a l’inici de la segona meitat. Aquest dilluns la sub-17 s’enfrontarà a Israel a 2/4 de 6 de la tarda. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *