LES COMES NO TANQUEN PER FESTA

X Entrenamemnt IHCFoto M.B.

A la mateixa hora que a la Plaça de l’Ajuntament centenars de nens (i no tant nens) es vestien d’escuma de cap a peus, a Les Comes (que s’han obert especilament per aquest entrenament) 11 arlequinats portaven posada la granota de treballar i intentaven fer escumós el joc col.lectiu (analitzat fins a l’últim detall per Francesc Monclús i Joan Pont en diversos partits al final de la sessió de preparació). Els jugadors del MONBUS IHC han fet quilòmetres, dirigits pel PF Carles Mínguez, el dia que tota la ciutat estava aturada per la Festa Major. Aquest dimarts els hauran de fer davant d’un rival de prestigi. El Reus, que ja ha pogut presentar un dels seus fitxatges estel.lars, l’argentí Platero i  que visitarà les Comes en el segon partit de la Copa Esports Penedès (a partir de 2/4 de 8 del vespre).

SUB-17. REFER-SE GOLEJANT

La selecció de Roger Bars i Ivan Sanz s’ha recuperat de l’ensurt de l’empat contra Anglaterra de la primera jornada amb una golejada contra Israel per 10 a 0. Els gols de la sub-17 els han fet Maideu (3), Pablo Nájera (3), Ballart (2), Bigas i Lluís Ricard. Aquest dimarts la selecció estatal s’enfrontarà a Alemanya en un partit que començarà a les 8 del vespre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *