MONBUS IHC 4 – REUS 4. 9 MINUTS SENSE COMBUSTIBLE

Al MONBUS IHC se li ha escapat la victòria que havia treballat meravellosament durant 41 minuts (amb un contundent 4 a 0 en el marcador) als últims 9 minuts, quan la benzina ha tornat a acabar-se. Ja amb la reserva al dipòsit els arlequinats han hagut de relaxar la intensitat i han arribat els gols del Reus que ha pogut acabar empatant. Un dia més, més enllà del resultat, el més important és que l’equip va acumulant minuts i quilòmetres.

Els de Francesc Monclús han dominat el 90% del partit amb un Elagi descomunal. Però tot i el domini, els gols han trigat a arribar. Els dos de la primera meitat no s’han pogut celebrar fins als darrers dos minuts. Primer Molas ha obert el marcador aprofitant una assistència de Joanet Muntané. I ja al minut 24 Albert Querol ha signat el gol del partit. L’IHC ha muntat un 2x! que l’ha deixat davant del porter visitant. Querol li ha trencat, literalment, la cintura… amb un ganxo-contraganxo senzillament perfecte, i remat arran de terra.

LA IMPORTÀNCIA DEL PF

La segona meitat ha arrencat amb la mateixa dinàmica. El MONBUS ha ampliat encara més el seu aventatge. Primer amb una FD de Molas per blava a Rubio. que el Met ha transformat a la segona (l’àrbitre Eduard Capdevila ha fet repetir el llençament). I després amb el primer gol del nou fitxatge, Dani Lòpez, definint al segon pal una assistència d’Edgar Peralta que ha tornat a aprofitar els minuts que li dona el tècnic.

El 4 a 0 en un partit de competició oficila podria ser considerat com a gairebé definitiu. Però en pretemporada el cansament passa factura. El Reus s’ha llençat a l’atac  i Costa ha fet el 4 a 1 en un embolic a dins de l’àrea. Tot i això els igualadins podrien haver sentenciat el partit perque Muntané ha enviat al ferro una FD per blava a Ollé. No han aprofitat aquest llençament ni la superioritat i ja sense combustible i amb 9 faltes d’equip, el Reus ha aconseguit una remuntada que semblava impossible amb gols de Sergi Torné, Ollé de penal i Xavi Rubio. Al final 4 a 4 i bones sensacions, benzina a banda (que de tota manera ha durat més ja que en el primer partit en una demostració del bon treball del PF, Carles Mínguez)

MONBUS IHC 4 (2/2) Elagi, Jassel, Ton Baliu, Met Molas (2), Pla, equip inicial. Dani Lòpez (1), J.Muntané, A.Querol (1), Edgar, A. Ferrer.

REUS DEPORTIU 4 (0/4) Molina, Selva, Ollé, Salvat i Rubió (1), equip inicial. Costa (1), Coy (1), Platero i Torné (1). Velasco.

GOLS: 1-0 Molas (m 23), 2-0 A.Querol (m 24). SEGONA PART. 3-0 Molas FD (m 5), 4-0 Dani (m 13), 4-1 Costa (m 16), 4-2 (m 19), 4-3 Ollé penal (m 22), 4-4 Rubio (m 23)

INCIDÈNCIES: 200 espectadors a Les Comes, entre ells dos tècnics del FCB Edu Castro i l’ex-IHC Ramon Peralta . L’àrbitre Eduard Capdevila ha arribat un xic tard i això ha fet començar el partit amb retard. Després ha ensenyat dues targetes blaves a jugadors del Reus, Rubio i Ollé. Tots dos equips han acabat el partit amb 9 faltes d’equip.

Ara els igualadins tornen a tenir entrenament aquest dimecres. I dijous la presentació de tots els equips de l’entitat davant del Saint-Omer.

LA SUB-17 SUPERA ALEMANYA

La selecció de Roger Bars i Ivan Sanz ha superat Alemanya, un dels rivals més forts del campionat d’Europa de Gujan Mestres, gràcies a un solitari gol de Bigas. L’arlequinat Bars ha jugat la primera part de manera íntegra i també els decisius 7 ultims minuts de partit. Ara la sub-17 és líder de la classificació i aquest dimecres tenen jornada de descans.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *