PRESENTACIÓ A LA FRANCESA

El MONBUS IHC presenta aquest dijous tots els equips de l’entitat en una festa que comptarà amb l’equip francès del Saint-Omer com a artista convidat. Els jugadors de Francesc Monclús hi arribaran després del 4-4 contra el Reus en un partit en el qual l’equip va seguir fent passes endavant tot i que encara s’està a l’inici de la pretemporada i la càrrega física encara pesa. 

Precisament per això, i perque els arlequinats tindran 2 partits en 48 hores, que aquest dimecres els igualadins han fet una sessió de preparació suau en la qual han treballat bàsicament tècnica i tàctica individual. Després, tècnics i jugadors, han fet sessió de video en la qual han repassat els 2 partits de Copa Esports Penedès disputats fins ara, conrra Reus i Noia.

Mentrestant hi ha un jugador que no podrà ser a la presentació dels equips de l’IHC. Es tracta de Roger Bars que és a França  disputant l’Europeu sub-17. Aquest dimecres la selecció que dirigeix l’ex-entrenador arlequinat Ivan Sanz ha tingut jornada de descans. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *