MONBUS IHC 5 – S.OMER 4. FESTA FINS A L’ÚLTIM SEGON

XSANT OMERFoto D. Figueras

La presentació de tots els equips del MONBUS IHC ha resultat ser un espectacle fins a l’últim segon. Per ser exactes fins als últims 5 segons que és quan Sergi Pla ha marcat el gol de la victòria davant l’equip francés del Saint Omer. El primer gol de Pla a la pretemporada ha significat també la primera victòria dels igualadins. El 5 a 4 ha premiat el joc d’un IHC que estrenava samarretes. El triomf (acompanyat d’emoció i patiment) ha tancat una altra festa rodona de l’hoquei igualadí.

PRIMERA PART DE REALITAT

Els primers 25 minuts han estat el més semblant a un partit de competició oficial. Mentre als dos equips els han aguantat les cames s’ha vist un partit intens i competit. El primer gol ha arribat molt d’hora (minut 2) i ha estat català però l’han marcat els francesos (els àrbitres li han donat a Ton Baliu). 3 minuts després el Saint-Omer ha empatat amb un penal de Seró (un dels pocs cops que els visitants han pogut superar un grandíssim Elagi). Jassel els ha tornat el cop amb una altre penal reconvertit en míssil teledirigit.

SEGONA DE  BOGERIA

A la segona meitat els dos equips han notat l’esforç del treball acumulat durant els últims dies i el partit ha perdut l’ordre tècnic i tàctic i s’ha convertit en una bogeria deliciosa perque s’han pogut veure fins a 7 gols. El Saint Omer ha fet dos gols fotocopiats, tots dos a la contra (tots dos amb regust català, obra de Serò i Teixidó). 

El marcador podria haver canviar a base de FD.  Un Àlex Ferrer molt segur ha aturat 3 FD (una d’elles per una blava a Ton Baliu i un penal. I els igualadins no han pogut aprofitar tampoc 1 penal (aquest cop Jassel no ha pogut marcar) i 1 FD (llençada per Met Molas). “Podria haver canviat” i de fet ho ha fet. Perque a la tercera Pla ha aprofitat una FD per 10 faltes d’equip per tornar a equilibrar el resultat.

A partir d’aquí el MONBUS ha anat fent acceleracions. I el Saint Omer perseguint-lo. Ton Baliu a la contra 4-3 a falta de 8 minuts (l’Àlex ha acabat d’arrodonir el seu festival aturant-li la tercera FD a Serò. Els visitants han marcat finalment a falta de només 6 minuts a través de Léo que ha aprofitat un rebuig del porter a un remat exterior. Semblava que el partit s’acabaria així . Però l’Igualada no volia acabar amb igualada. I l’equip s’ha inventat una jugada col.lectiva que ha rematat (amb ràbia) Pla aconseguint el 5 a 4 definitiu. A només 5 segons per acabar. En hoquei, fins a l’últim segon hi ha partit. 

MONBUS IHC 5 (2/3) Elagi, Ton (2), Jassel (1), Pla (2) i Dani, equip inicial. Molas, Muntané, Querol, Edgar i A.Ferrer.

S.OMER 4 (1/3) Audelin, Lerraux, David, Seró (2), Teixidó (1), equip inicial. Léo (1), Minuzzi, Savreux.

GOLS: 1-0 Ton (m 2), 1-1 Seró penal (m 4.03), 2-1 Jassel penal (m 9). SEGONA PART. 2-2 Seró (m 2.05), 2-3 Teixidó (m 10.10), 3-3 Pla FD (m 14.02), 4-3 Ton (minut 7.44), 4-4 Léo (m 24.28), 5-4 Pla (m 24.55).

x presentació

Foto D. Figueras

INCIDÈNCIES: 450 espectadors a Les Comes que primer han assistit a la presentació de tots els equips de l’entitat. L’acte s’ha acabat amb els discursos del president de l’entitat, manel Buron, del tècnic, Francesc Monclús i del capità del pirmer equip, Ton Baliu. També hi ha intervingut el tinent d’alcalde Jordi Segura en representació de l’ajuntament.

ROGER BARS. PRIMER DE GRUP. 

La sub-17 de Bars i Ivan Sanz s’ha classificat primera de grup després d’empatar a 3 contra França. El jugador igualadí ha estat l’autor d’un dels 3 gols i n’ha donat un altre. De fet Bars ha estat clau en la victòria de la selecció estatal ja que ha jugat tots els minuts del partit, tret de 3 de la primera meitat en que l’han substituit perque agafés aire. Aquest divendres la selecció sub-17 s’enfrontarà a Portugal a partir de 3/4 de 7 de la tarda.

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *