REUS 3 – MONBUS IHC 2. FREGANT L’EMPAT

x reusFoto D. Figueras

El MONBUS IHC ha tocat amb els dits l’empat a la difílissima pista del Reus Deportiu. A falta de 2 minuts els arlequinats han fet el 3 a 2 quan jugaven amb superioritat per expulsió de Marc Coy. De fet ho podrien haver aconseguit abans si haguessin pogut transformar la FD de la targeta blava o fins i tot si haguessin forçat  la desena falta dels roig-i-negres que han jugat els últims 3 minuts amb 9. Però tot i que l’IHC ha dominat totalment aquest tram final de partit el marcador ja no s’ha tornat a moure i els punts s’han quedat a Reus. Ara espera un altre port del Tourmalet, el Liceo dels ex-arlequinats Oriol Vives i Jordi Bargalló.

DECIDEIXEN LES JUGADES A PILOTA ATURADA 

De fet el partit s’ha acabat decidint a pilota aturada. El Reus ha aprofitat un penal per fer el gol que els ha donat la victòria (el 3 a 1) mentre l’IHC n’ n’ha pogut transformar cap de les 2 que han tingut (una de Pla a la primera meitat i l’altra de Met Molas a la segona). 

Molas de fet ha estat la notícia positiva del partit per Francesc Monclús. El Met ha pogut jugar des del primer minut sense notar les molèsties que li han impedit d’entrenar amb normalitat durant tota la setmana. Amb ell a la pista l’IHC ha plantat cara al Reus des del primer minut. El partit ha estat molt equilibrat. El Reus ha sortit molt explosiu físicament i als igualadins els ha costat superar-ho. Però a mesura que han anat passant els minuts l’IHC ha anat disposant de posessions cada cop més llargues.  Els locals s’han avançat amb un gol de Platero a la contra, però Muntané ha aconseguit empatar abans d’acabar la primera meitat amb un gran gol, sortint de darrera la porteria i aixecant la bola amb una gran acció de qualitat. 

La segona meitat ha seguit amb la mateixa dinàmica però el Reus ha estat més efectiu i ha aconseguit anar-se’n de 2 gols (un de Coy en una canonada a l’escaire i l’altre de Rubio de penal). Després ha vingut l’ofensiva igualadina, intensificada en els últims minuts, el gol de Pla i les opcions d’empatar que al final no s’han acabat de fer realitat. El MONBUS haurà d’esperar a dissabte per tornar-ho a intentar amb els herculins del Liceo.

REUS DEPORTIU 3 (1/2) Molina, Platero (1), Jepi, Coy (1), Costa, equip inicial. Rubio (1) i Ollé.

MONBUS IHC 2 (1/1) Elagi, Met Molas, Ton Baliu, Sergi Pla (1), Dani Lòpez, equip inicial. Jassel, Muntané (1). Querol, Edgar, A. Ferrer.

GOLS: 1-0 Platero (m 11.47) 1-1 Muntané (m 23.35). SEGONA PART. 2-1 Coy (m 4.18), 3-1 Rubio penal (m 10), 3-2 Pla (m 23).

INCIDÈNCIES: Nil Garreta que afrontava el seu primer partit després que els doctors li donessin l’alta aquesta setmana ha rebut un cop de bola al colze en el partit sub-23 que ha aconsellat no fer-lo forçar. Ha estat la part negativa del partit de sub-23 que ha acabat amb victòria dels arlequinats.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *