F.MONCLÚS: L’EMPAT HAURIA ESTAT MÉS JUST

P- Un altre final ajustat, aquest cop sense premi.

F.MONCLÚS- Un final ajustat en un partit complicat. Ens varem trobar un Reus més prudent i amb més contenció defensiva. Tot i això vàrem estar allà fins al final. Llàstima que en els darrers minuts, i estan el Reus a 9 faltes, no va arribar l’empat, que considero que hagués estat més just.

P- Quines sensacions et vas emportar de Reus.

F.MONCLÚS- Les sensacions són diverses, ja que en moments vàrem saber controlar bé al Reus amb bona defensa i tenint la bola amb qualitat i d’altres que no vàrem estar tant bé en les diferents fases del joc. És cert que hi va haver moments on el Reus va ser superior però en d’altres on ho vàrem ser nosaltres. 

P- El Tourmalet ja sabiem com seria de difícil. Ara ve el Liceo amb el retorn de l’Ori Vives.

F.MONCLÚS- Fins ara els dos darrers partits del teòric Tourmalet l’equip ha sigut competitiu tot i no aconseguir puntuar. Ara ens ve el Liceo a les Comes i si seguim sent competitius i el treballem els 50 minuts tindrem les nostres opcions

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *