S.PLA: LA DERROTA A REUS ENS FARÀ ESTAR ALERTA

X IHC REUSFoto D. Figueras

Els jugadors del MONBUS Igualada han tornat aquest dilluns a la feina després de la derrota molt ajustada a Reus. L’entrenament ha estat de bon nivell i amb la participació al 100% de Met Molas i Nil Garreta superades les molesties que arrossegaven (un durant tota la setmana passada, l’altre des de dissabte quan va rebre un cop e bola al colze). Els arlequinats tornaran a entrenar-se dimecres i dijous per preparar la visita del Liceo dels ex-IHC Oriol Vives i Jordi Bargalló. Un altre partit complicadíssim en el qual els de Monclús intentaran competir com ho han fet contra Barça i Reus, de moment sense premi.

P- Vam estar a tocar de l’empat.

S.PLA- Si, al final vam retallar distàncies i vam tenir alguna oportunitat per empatar, però crec que no hagués estat un resultat just, ho van merèixer més ells.

P- Com analitzes el joc que vàreu fer a Reus?

S.PLA- Ens va faltar molta intensitat defensiva i en atac no vam portar molt perill a la porteria contrària. Crec que és el pitjor partit que hem fet fins ara però tot i això vam estar a punt d’emportar-nos alguna cosa positiva. Això ens farà estar alerta per tornar a mostrar el bon nivell que portavem fins ara.

P- Doncs s’haurà d’estar molt alerta perque ara ve el Liceo del bon amic Ori.

S.PLA- Serà un altre partit molt complicat però que el podem competir com ja vam fer amb el Barça i a més jugant a casa davant la nostra gran afició. Hem d’anar a pels 3 punts sigui com sigui. També serà bonic veure el retorn de l’Oriol a Les Comes, esperem però, que no tingui un bon dia! Jeje

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *