EL PARTIT DELS EX

Jornada de descans dels jugadors del MONBUS IHC que aquest dimecres tornen a les Comes per preparar el partit contra el Liceo. L’enfrontament contra els herculins suposarà el retorn a casa del davanter Oriol Vives. En el cas de l’altre ex-arlequinat Jordi Bargalló (segurament el millor jugador del mon en l’actualitat) ja ha tingut més oportunitats de retrobar l’afició de les Comes a la que sempre li ha dedicat comentaris carinyosos. Serà per tant el partit dels ex. No lúnic partit dels ex- Perque la majoria dels clubs de l’Ok Lliga tenen jugadors que han defensat la samarreta de l’IHC. 9 equips de la màxima categoria tenen ex-arlequinats. Només n’hi ha 6 on no trobaríem cap vell conegut. Són Noia, Manlleu, Tordera, Vic, Calafell i Reus. Tota la resta tenen jugadors amb ADN arlequinat (més o menys intens).

El Lleida és el que té més sinèrgies igualadines. Curiosament amb els dos porters (Lluís Tomàs i Albert Povedano) i el mister, el capità etern Albert Folguera. També hi ha 3 ex-igualadins a Vilafranca: el mític Màgic Navarro, Roger Rocasalbas i el tècnic Fidel Noguera, una de les perles del planter de les Comes. I també al FC Barcelona amb l’explosiu Raül Marin a pista, el llegendari Carles Folguera, ara en el cos tècnic,  i també s’hi podria comptar Llorenç Miquel, fill del que va ser defensa de l’IHC de la primera lliga, i que juga a les categories inferiors. A Alcoi tenen dos jugadors amb passat arlequinat (Ferran Formatjé i Jordi Mellado en el cos tècnic) igual que al Vendrell (amb Xus Fernàndez i Jordi Creus). I en trobem un a Voltregà (Dani Rodriguez), Cerceda (Joan Grassas) i Mataró (Marc Povedano). En total, 18 jugadors o tècnics amb passat arlequinat. Per tant moltes oportunitats per saludar vells amics, que és en definitiva allò més important que acaba donant el mon de l’hoquei.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *