ATACAR PORTERIA ARGENTINA

X entrenamentFoto Antoni Lodi

Els igualadins han fet el segon entrenament de la setmana ja pensant en el Liceo de la Corunya, el pròxim rival a l’Ok Lliga. Un Liceo que presentarà una novetat destacada en la seva visita a Les Comes. La del porter internacional argentí Valentín Grimalt que arriba procedent del Petroleros de Mendoza, l’equip que va jugar la final de la Continental contra el FC Barcelona. L’argentí, amb experiència a Europa perque va militar durant dues temñporades al Giozinazzo italià, arriba per cobrir la baixa de Xavier Malian, que ha hagut de passar pel quiròfan per una lesió al genoll dret.  Grimalt ha arribat aquest dimecres a la Corunya on tindrà temps de fer un entrenament amb els seus companys abans de desplaçar-se a Igualada. No és segur ell ocuparà la porteria herculina o ho farà el jove del planter Alvaro Sheda que ja va jugar contra el Forte Dei Marmi, en partit de la lliga europea que van guanyar els italians per 7 a 8.

CONVENI DE COL.LABORACIÓ ENTRE L’IHC I L’EMPRESA SERVISIMÓ

L’Igualada Hoquei Club i l’empresa SERVISIMÓ, amb seu al carrer Alemanya,
17 d’Igualada, han arribat a un acord de col·laboració per ser el patrocinador
oficial pels partits de les jornades 9 i 11 de l’OK Lliga.
A banda del patrocinador principal MONBUS i del patrocinador oficial BUFF ®, així com la resta d’empreses i comerços que donen suport durant tota la
temporada, l’empresa SERVISIMÓ ha preferit fer aquesta col·laboració
específica per a aquestes 2 jornades de l’OK LLiga.

Així, coincidint amb la visita a Les Comes dels equips del FC Barcelona i del
HC Liceo, primer i segon classificats de la lliga, i dins el marc de col·laboració, els socis i seguidors que s’han desplaçat fins el pavelló han pogut conèixer de primera mà tres dels vehicles representats per aquesta marca: un Volkswagen Scirocco, un Audi TT Coupé i un Skoda Rapid.
El club i els jugadors del primer equip del Monbus IHC agreixen a l’empresa
SERVISIMÓ aquesta col·laboració i esperen poder comptar de nou amb
aquesta i d’altres possibles empreses per trobar fòrmules de patrocini entre el món de l’esport i l’industrial i comercial.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *