EL MONBUS IHC, EN ELS RAIGS X D’UN RIVAL-AMIC

Els jugadors del MONBUS IHC ja han tancat la preparació pel partit de dissabte contra el Liceo (2/4 de 9 a les Comes, amb arbitratge de Juan José Prades i Raúl Burgos).  Els igualadins han fet un bon entrenament, una sessió de situacions de partit, molt intens, pensant ja en el dissabte. Abans del treball de pista els de Francesc Monclús han repassat en vídeo l’últim partit del MONBUS a Reus i també alguns del mateix Liceo.

Els herculins, per la seva banda,  tindran la novetat del porter argentí Grimalt. Però  l’atenció està posada en els ex-arlequinats Jordi Bargalló i Oriol Vives, especialment aquest darrer ja que serà el primer cop que torna a casa després de les seves dues boníssimes temporades a Les Comes. L’Ori coneix molt bé als seus rivals de dissabte. De fet a l’estiu, poc abans de concretar-se el seu fitxatge per l’equip corunyés, va arribar a respondre un qüestionari sobre com qualificava (amb una sola paraula) els seus companys d’aleshores. Aquesta és la seva radiografia de la plantilla de l’IHC (tret de Dani Lòpez que encara no havia fitxat per l’equip): 

Elagi: Muralla

Àlex: Complidor

Muntané: Tàctic

Met: Contundència

Sergi: Finesa

Ton: Cervell

Jassel: Potència

Nil: Treballador

Pep: Lluitador

Doncs caldrà ser complidors amb la tàctica, lluitadors, contundents, potents i treballadors i alhora utilitzar el cervell i tenir finesa,  per intentar sorprendre un dels candidats al títol, el Liceo de la Corunya. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *