I ELS DIJOUS… VÍDEO

Últim entrenament de la setmana dels jugadors del MONBUS IHC. Els de Francesc Monclús han fet sessió de vídeo per repassar el joc del rival, el Mataró i després han repetit el treball habitual de cada de dijous en pista: situacions de joc 4×4. Com que dissabte no hi ha partit de sub-23 el tècnic igualadí ha variat el seu costum de donar la llista de convocats després d’aquest partit. D’aquesta manera Monclús ha cridat Albert Querol per completar l’equip en el partit que es disputarà dissabte a partir de 2/4 de 9 al pavelló de Cirera.

Mentrestant Edgar Peralta segueix anb el seu dolor a l’esquena i no ha pogut entrenar-se amb els seus companys. Els serveis mèdics del club consideren que el cap de setmana de descans li anirà bé per poder superar aquestes molèsties, no molt importants com a lesió perponsi molt doloroses. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *