MATARÓ 3 – MONBUS IHC 1. ESTABELLATS AMB EL GOL

imageFoto D. Figueras

El MONBUS IHC ha caigut derrotat al Jaume Parera, Pavelló de Cirera, contra un Mataró que ha sumat la seva tercera victòria de la temporada. Els arlequinats han pagat la falta d’efectivitat de cara a porta (només han pogut marcar des del punt de penal) i han acabat caient per un gol de rebot (una bola que el patí de Jassel ha desviat dins) tot i que els àrbitres li han donat a Casas, el molt júnior maresmenc que ha signat així un hat trick. És cert que l’IHC s’ha contagiat del joc accelerat i sense pausa de l’equip local i que això ha acabat equilibrant les forces en pista però també que si els igualadins haguessin encertat en alguna de les multiples arribades el resultat podria haver canviat. El Mataró, amb l’experiència de Povedano a la pista, i un equip jove, preparat i descarat alhora, ha aprofitat 3 jugades per emportar-se els 3 punts. Elagi ha tornat a estar descomunal aturant 2 penals i una FD. El problema avui ha estat al davant. 

MASSA PERDONAR

Els monbusians han sortit a pista endollats. Ràpida circulació, triangulacions precises, contres per anticipació… Però una darrera l’altra les oportunitats de perill s’anaven esmunyin. El gol de Pla de penal (magnífic remat a l’escaire) semblava posar les coses en ordre. Però només 2 minuts més tard i amb 18 segons de diferència Casas s’ha inventat dues bones accions individuals, dos reversos mortífers (el segon afavorit per un rebot desafortunat en defensa) que li han donat la volta al marcador i també al joc. Perque si fins aleshores l’IHC havia corregut però amb calma, anant per darrera en el marcador l’equip s’ha contagiat del joc rival i ha acabat amb un punt de precipitación que s’ha anat engrandint a mesura que ha anat avançant el partit. I aquesta situació es podria haver espatllat més si l’Elagi no hagués aturat dos penals mal arbitrats per la parella de col.legiats que han signat una mala actuació (han trigat l’impossible xifra de 31 minuts per assenyalar la primera falta d’equip als maresmencs).

DE REBOT

El decorat s’ha mantingut invariable a la segona meitat. Elagi impressionant, L’IHC abocat a l’atac, atacant molt però arriscant també molt. I el Mataró aprofitant la situació per muntar moltes contres perillosíssimes. Als arlequinats els ha seguit costant molt trobar el forat a la porteria d’Esteve a qui han bombardejat des de totes les posicions i amb totes les modalitats. Només Pla en un altre penal sensacional (fotocopiat de l’anterior) ha pogut batre la porteria local. Amb el 2 a 2 Dani ha tingut el gol que trencava el partit. Una assistència de Met Molas l’ha deixat en el segon pal amb la bola sobre la línia i quan ja es cantava gol, el porter local instintivament hi ha posat el cos a la desesperada i el gol s’ha evaporat. En canvi en la següent jugada una bola sense perill, canviada al segon pal, amb la defensa arlequinada ben col.locada, ha tocat en la part del darrere del patí de Jassel i ha entrat plorant a la xarxa. 

Altre cop darrere en el marcador. Els igualadins han posat una marxa més i han buscat desesperadament el gol de l’empat. Han tornat ha tenir moltíssimes ocasions però sense el gol. Qui l’ha tingut més a prop ha estat el Ton amb un llençament al ferro (el capità ha estat un dels més destacats tot i el marcatge especial que li ha fet el Mataró treballat espressament pels jugadors maresmencs durant tota la setmana). Amb l’IHC descarament llençat a l’atac l’equip local ha disposat de moltes contres que només ” l’assegurança Deitg” ha aconseguit evitar. 

El partit se’ls escapava als de Monclús i encara hi han ajudat més els dos àrbitres expulsant Pla amb blava (per un estic q topa amb les genolleres del rival quan aquest li ha pres ka bola i el davanter de Vic intenta regirar-se. I encara que l’Elagi fa la feina i li atura la FD a Povedano jugar amb 3 l’últim minut impossibilita la gesta d’intentar empatar. Al final eufòria local i decepció arlequinada. Ja són 7 jornades sense guanyar (amb el Tourmalet pel mig). Caldrà esperar a l’última jornada per intentar seguir sumant. Ara vindrà la pausa de Nadal per trencar amb la tendència (de resultats que no de joc). 

MATARÓ 3 (2-1) Esteve, Pove, Mangas, Florenza, Serra, equip inicial. Casas (3), Parera, Oliana,.

MONBUS IHC 2 (1-1) Elagi, Ton, Molas, Pla (2) i Dani, equip inicial. Jassel, Muntané. Querol, Garreta, A.Ferrer

GOLS: 0-1 Pla penal (m 14.25), 1-1 Casas (m 16.50), 2-1 Casas (m 17.08). SEGONA PART. 2-2 Pla penal (m 6.42), 3-2 Casas pp (m 8.30)

INCIDÈNCIES: Bona entrada al Pavelló de Cirera, amb molts aficionats igualadins, entre ells membres del Front Tauró. També hibhavia els integrants de l’equip júnior q estan disputant les eliminatòries per preferent (amb molt bon resultat a Caldes).

Mal arbitratge de Melero i Tavera. Espectadors a la primera meitat (sense assenyalar pràcticament res) tret del tram final de període… i intervencionistes i severs a la segona. Surrealistes.

CALDES 2 – IGUALADA HC 5. PAS DE GEGANT DELS JÚNIORS

Els júniors igualadins han obtingut un magnífic resultat en el partit d’anada de l’eliminatòria per accedir al grup preferent pel campionat de Catalunya.

Partit molt disputat i molt dur entre els dos equips amb tres blaves per part del Caldes i una per l’ Igualada. Amb gols d’ Arnau (3), Ferran (1) i Bars (1). Durant el partit s’han arribat a assenyalar fins a 8 FD, però cap d’elles ha estat gol.

El partit de tornada es disputa aquest diumenge a les Comes a partur de 2/4 de 6.

HC Caldes 2-5 Igualada HC

Alineació: M. Del Valle, Tety, A. Figuerola (3)  R. Torra i J. Basols, equip inicial. F. Sala (1), R. Bars (1),  J. Mendez i C. Ferrer.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *