6 DE PREFERENT

Èxit del planter de l’IHC. Després d’haver classificat  10 equips de 13 per a les eliminatòries que donen accés a la lliga preferent, i dos més de manera directa, la base de l’IHC ha aconseguit de forma brillant superar-les en 6 dels 10 casos. D’aquesta manera: Prebenjamí Iniciació (de manera directa), Prebenjamí B, Prebenjamí A, Benjamí A, Infantil B, Infantil A, Juvenil (també directament) i Junior han aconseguit el gran objectiu de la temporada.

Des de la mevaweb felicitem a tots els equips del planter. A tots. Perque més enllà dels resultats tits han defensatbels colors arlequinats amb la mateixa passió i generosistat en l’esforç.

IHC JÚNIOR 8-3 HC CALDES. UN ANY MÉS ENTRE ELS 16 MILLORS

Un any més l’IHC júnior estarà amb els millors equips de Catalunya. Aquest diumenge els d’Espinalt han disputat a les Comes el partit de tornada de l’eliminatòria. Un partit duríssim i intens amb dos equips amb un clar objectiu, passar a preferent. Amb 26 faltes en contra de l’equip de casa i 25 a favor. Els nois de David Espinalt han sabut imposar el seu joc, i han acabat guanyant amb claredat. Amb el mèrit afegit de ser un equip molt jove, format pràcticament per júniors de primer any i juvenils. 

Alineació: Manel del Valle, Tety Vives, Arnau Figuerola, Jordi Basols i Roger Torra / Ferran Sala, Roger Bars, Bern Gabriel, Oriol Prat. Entrenador: David Espinalt

Gols: Tety Vives (4), Arnau Figuerola (2), Roger Torra (1), Bern Gabriel (1).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *